Last news in Fakti

23 Септември, 2013 23:00 2 348 0

Нещо весело в хола

  • дизайн-
  • мебели-
  • цветове

Една пъстра мебел в стаята или неоново осветление могат да променят атмосферата изцяло. Неоновите цветове се асоциират най-често с необузданите модни тенденции на 80-те години на миналия век, но пък затова придават на дома ново значение. Мебелите в подобни цветове изглеждат необикновено живи на фона на едноцветните мебели. Например стол, фотьойл или голяма ваза в подобна разцветка няма как да останат незабелязани. Особено очебийна е вещта в неонов цвят, ако стаята е решена в черно и бяло. Важно е да се знае, че неоновите цветове подхождат на всичко.

Ако пък не разполагате с подобна мебел или това, което се предлага по магазините ви е скъпо, може да купите стара мебел и да я претапицирате. Така не само ще спестите пари, но и ще имате в дневната, кухнята или спалнята мебел с любивия ви цвят.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА