Last news in Fakti

25 Април, 2023 12:37 1 386 1

Двe нови хибридни работни пространства в София

  • хибридни имоти-
  • офиси-
  • тенденции

Над 8 млн. души използват хибриден начин на работа

Двe нови хибридни работни пространства в София - 1

На глобално ниво вече повече от 8 милиона души в над 3 500 локации в около 120 държави се възползват от хибриден начин на работа в съвременни и технологично оборудвани споделени офиси благодарение на IWG, Regus и Spaces. Regus е създаден преди повече от 30 години, когато основателят и иноватор в областта на недвижимите имоти Марк Диксън забелязва, че местните бизнесмени в Брюксел често провеждат срещите си в местните кафенета. Днес IWG е най-големият доставчик на гъвкави работни пространства в света, като клиентите му имат достъп до всички локации и бизнес услуги чрез приложението на IWG.

Предимствата на хибридната работа не са единствено за работодателите, които отчитат по-висока продуктивност и намалени разходи за офис, със средно спестяване от € 10 000 на член от екипа, а обхващат и служителите, които усещат значително подобрен баланс между работа и личен живот. Споделените офиси също допринасят и за опазването на околната среда.
Regus European Trade Center предлага множество удобства, за да отговори на нуждите на всички клиенти, включително индивидуални офиси, споделени пространства и временни офиси, оборудвани с високоскоростен интернет, копирни машини за печатане и сканиране. Пространството е идеално за професионалисти, които търсят динамична и жива обстановка за работа, с лесен достъп до удобства като ресторанти, кафенета и магазини.

Regus Labirint Centre се намира в силно комуникативна част на кв. Люлин с капацитет от близо 600 кв.м. Новата локация на Regus предлага офиси, съвместни работни пространства и заседателни зали, както и удобни транспортни възможности, като метростанция на 50 м разстояние, паркоместа, търговски център и парк. Сградата има свой собствен ресторант и фитнес зала. Инвеститорът в проекта Петър Матов е добре познат предприемач на недвижими имоти.

"Виждам голям потенциал в откриването на хибридно работно пространство тук. Това е комуникативна локация без достатъчно опции за споделени офиси. Използвах възможността да съчетая нарасналото търсене и наличното ни пространство в сградата с изграденото ноу-хау на IWG и готово им Regus решение", каза Петър Матов, най-новият партньор на IWG в България.

"С тези две нови локации утвърждаваме присъствието си в града. Като важен бизнес център, София е фантастично място за реализиране на нашите планове за разширяване. Нуждата от висококачествени гъвкави работни места продължава да нараства, тъй като хибридната работа е новото нормално. Много се радваме да работим в партньорство с Петър Матов за развитието на Regus под договор за управление, който ще добави новоизградено работно пространство в сградата им.
Новите ни локации в София идват в момент, когато все повече компании откриват, че гъвкавото работно място повишава щастието и удовлетвореността на служителите, докато същевременно помага за опазване на околната среда. Моделът на нашите работни места също е доказал, че повишава продуктивността и позволява на бизнеса да се разширява или свива при значително по-ниски разходи“, каза Марк Диксън, Главен изпълнителен директор и основател на IWG.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    4 0 Отговор
    Мъдро. УиУърк в Щатите са пред фалит... Спасявайте каквото може!