Last news in Fakti

2 Декември, 2013 09:37 15 159 4

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • имоти

Най-луксозните апартаменти и къщи за продажба през изминалата седмица

Над 100 луксозни къщи се продават в центъра на София и елитните южни квартали на столицата. За отиващата си година обаче единични са сделките, реализирани на подобни суми, отчитат анализатори. Малкото на брой имоти, които излизат за продажба в райони като Докторски паметник и около Народния театър „Иван Вазов”, са сред най-скъпите в столицата. По Черноморието къщите разположени на тихи и закътани места с изглед към морето и достъп до плажа, са най-високо оценени.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. Бояна (София) – 991 000 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроена площ от 800 кв.м и двор към нея от 1000 кв.м. Разполага с външен басейн с пречиствателна инсталация, сауна, барбекю, гараж за два автомобила и навес за още три. Имотът е газифициран, разполага със слънчеви панели, охранителна система.

2. Докторски паметник (София) – 559 000 EUR (виж повече)

Тристайният апартамент е с площ 176 кв.м. Намира се на петия етаж и разполага с отлична панорамна гледка. Състои се от дневна с трапезария и кухня с южен балкон.

3. Созопол (Бургас) –995 000 EUR (виж повече)

Къщата е разположена на самия бряг на морето в старата част на Созопол. Четириетажната постройка, построена през 2010 г., е с разгъната застроена площ от 300 кв.м. Имотът разполага с автоматичен генератор, асаньор, охранителна система за сигурност, слънчеви колектори.

4. Център (София) – 600 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент е с разгъната застроена площ от 140 кв.м. Разполага с отлична панорама към Народното събрание и паметникът на Цар Освободител. Имотът е решен в класически стил с хубав паркет, латекс, гипсови корнизи и орнаменти на таваните, нова баня и тоалетна.

5. Бояна (София) – 500 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент се намира в луксозен комплекс от затворен тип, който граничи с Национален парк „Витоша”. Имотът се състои от просторна дневна с камина, трапезария и кухненски бокс, три самостоятелни спални, едната от които със собствена баня и гардеробно помещение. Апартаментът е напълно и луксозно обзаведен по дизайнерски проект. Отоплението е на газ. Разполага с гараж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    3 1 Отговор
    Ми кой луд , ще даде толкова пари за едно жилище пък било то и на пъпа на Софето?

    Коментиран от #4

  • 2 Дими Димов

    1 1 Отговор
    Тези цени са само в мечтите на продавачите, дори и перачите на пари ще се пазарят за поне 25 % надолу...
  • 3 Симеон Тасев

    2 0 Отговор
    bezmisleno e meko kazano
  • 4 Kuku Kukov

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Иван":

    Относно сградата, която е "емблематична" или по точно казано "покоите на Живкови" може и по- евтино? Ама иначе в градове,където има бизнес,движение и преди всичко качествени имоти...цените са напълно приемливи? така е Ваньо по целият свят и в Пловдив има читави имоти? обаче никой не ги търси...