Last news in Fakti

23 Декември, 2013 12:32 15 672 1

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища-
  • къщи-
  • наем

Най-луксозните апартаменти и къщи за отдаване под наем през изминалата седмица

Обзаведени до най-малкия детайл и разположени в централната градска част или в престижни квартали са най-скъпите отдавани под наем жилища и къщи в столицата и големите градове. В София месечният наем на най-скъпите апартаменти достига 3000 EUR/мес., а най-скъпата къща, която се отдава под наем е с месечна рента от 6000 EUR. Другият град, в който се предлагат луксозни и скъпи жилища е Варна. В Морската столица най-скъпите апартаменти се отдават под наем срещу 1500-1700 EUR/мес.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. Витоша (София) – 6000 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроена площ от 1000 кв.м. Разполага с киносалон, барбекю на обширна тераса, помещение с хидромасажна вана. Състои се от 5 спални, 4 бани, 2 гардеробни и помещение за обувки. Имотът е с локално отопление. Разполага с гараж за два автомобила.

2. Център (София) – 3000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с площ 300 кв.м и е с модерно дизайнерско обзавеждане. Разположен е в сграда в непосредствена близост до Южния парк и НДК. Имотът разполага с покривна тераса с барбекю, шезлонги и богато озеленяване. Разполага с ТЕЦ, климатик, безплатен интернет, кабелна, СОТ, гараж.

3. Бриз (Варна) – 1700 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 210 кв.м. Разполага с дневен тракт с кухненска част, 3 спални, 2 бани с тоалет, тераса с джакузи с прекрасна гледка към морето. До апартамента има частен асансьор.

4. Център (Варна) – 1500 EUR (виж повече)

Тристайният апартамент е с площ 186 кв.м. Намира се в луксозен комплекс от затворен тип, назположен на морския бряг в курорта „Златни пясъци”. Жилището е с просторна веранда, на която са разположени два къта са отдих. Апартаментът е обзаведен по поръчка, от известна дизайнерска фирма.

5. Бояна (София) – 3000 EUR (виж повече)

Многостаен апартамент с площ от 500 кв.м. Имотът е разположен в комплекс от затворен тип с контролиран достъп. Обзаведен е с италианска вградена кухня, италиански мебели, паркети от най-висок клас, луксозни бани. Разполага с тераса от 200 кв.м.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любо Александров

    1 0 Отговор
    5. Бояна (София) – 3000 EUR (виж повече)

    Цитат от описанието: "Пентхаусът е завършен и обзаведен без никакви компромиси в изпълнението и качеството-италианска вградена кухня, италиански мебели, паркети от най-висок клас, луксозни бани"

    На половината от снимките от тавана висят "ЛУКС" кабели....