Last news in Fakti

9 Януари, 2014 13:27 1 248 2

Министерство на инвестиционното проектиране със собствен сайт

  • мип-
  • сайт

От днес всички, които се интересуват от дейността на Министерството на инвестиционното проектиране (МИП), могат да научат актуална информация за ведомството на сайта http://www.mip.government.bg/.

В него може да се запознаете с основната мисия и структура на министерството и да намерите редица нормативни документи – закони, наредби и методически указания. Също така може да подавате сигнали в случай, че сте натъкнали на корупционни практики.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    0 0 Отговор
    С изключение че на много от страниците пише:

    "В момента липсва съдържание за тази страница.
    Заповядайте отново по-късно."

    Иначе пак е добре.. вероятно писан от студент по информатика 1ви курс за не повече от 2000 лв в рамките на месец може би :)

    Коментиран от #2

  • 2 Kuku Kukov

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "неутрален":

    >Иначе пак е добре.. вероятно писан от студент по информатика 1ви курс за не повече от 2000 лв в рамките на месец може би :) < Kое му е "добрето", че хорицата ще хранят още поне 1200 - 300 търтея или, че това ново хартиено,ново миистерство ще свърши някаква работа?- Ще отговаря за кадастъра... смях в залата!!! Ами тогава да направят министерство на сметоизвозването и на черешосъбирането съотвтно в Перник и Кюстендил.