Last news in Fakti

5 Февруари, 2014 20:13 4 413 4

Големи инвестиции край Плевен и София

  • инвестиции-
  • строителство-
  • завод-
  • софия-
  • плевен
Големи инвестиции край Плевен и София - 1
Снимка: М. Богданова ©

В скоро време ще бъде направена първа копка на завод край Плевен. До няколко дни ще бъде обявено и началото на крупна инвестиция около София. Това каза министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев пред журналисти след официалната церемония по връчването на наградите „Инвеститор на годината” проведена тази вечер в София.

„Интересът към България е голям и за нас е важно страната ни да бъде една атрактивна дестинация за чуждестранните инвеститори. Необходим е добронамерен прагматичен диалог. Най-важното за инвеститорите е предвидимостта. Ние показваме, че сме предвидим. Не си сменяме решенията от днес за утре”, допълни министър Стойнев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    2 2 Отговор
    Това правителство трябва да си вземат чантичките и да се скрият някъде!.......червени душички изнеимогващи-коационално!Добре,че
    турците са глъмави да забравят,как от АСАН ставаше ИВАН 1984год!
    И сега някой се извинил!......дай да ти го.....а после извинявай,че
    ти го вкарах!

    Коментиран от #2

  • 2 VARNA

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Иракли Иракли":

    иракли, ако искаш да се вдигнат цените на имотите се моли това правителство да остане на власт, защото плиткоумния и бързо забравящ и мазохистичен българин като нищо ще върне на власт еничарина боко-тъпото и тогава 200 евро на кв. ще ти се виждат като космическа сума.
  • 3 Иракли Иракли

    0 1 Отговор
    До ВАРНА!
    Първо благодаря за акцентирането на определени форуми!Въпрос на организация!!!
    Слушай ВАРНА, моите уважения към теб,НИЕ не смесваме недвижимите имоти с политика!Но точно тази партия от дюкяна на собственика направи клуб на ОФ!....Между моите приятели няма комунисти и никога няма да има!Това незначи,че ги мразим,
    просто лъжливата им политика е за пролетариата,а не за умните и интелигентни хора! НИЕ/ИРАКЛИ/виждаме и знаем позицията на
    СОЙТ №1,но това е демокрацията!
  • 4 Иракли Иракли

    0 1 Отговор
    До ВАРНА
    Последните години присъствието ти във форуми за недвижими имоти на САЙТ №1 беше очевадно!НИЕ от компанията ти благодарим!Липсвани БАЛОННА ГЛАВА,но да се надяваме,че се появи отново!