Last news in Fakti

17 Февруари, 2014 09:00 18 690 8

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища-
  • къщи

Най-луксозните апартаменти и къщи за отдаване под наем през изминалата седмица

Собствениците на част от луксозните имоти, които ги продават, също така ги и отдават под наем. Месечната рента често надхвърля 1500 EUR за апартаменти в столицата и се движи около 1000 EUR/мес. в морските градове. В зависимост от местоположението, а не толкова от степента на лукс, би могло да се наеме апартамент в София за около 1500 EUR/мес., като в същото време на подобна цена се оферират и луксозни къщи по морето.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. Манастирски ливади (София) – 2000 EUR (виж повече)

Тристайният апартамент е с разгъната застроена площ от 233 кв.м. Намира се на бул. „България”, с добър достъп до центъра на столицата. Жилището е стилно обзаведено. Помещенията са с високи тавани – 3.10 метра. Имотът е разположен в комплекс, който осигурява 24-часова жива охрана, SPA център, 26-метров басейн, денонощен румсървиз. На разположение на бъдещия наемател са две паркоместа.

2. Лозенец (София) – 2500 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент, чиято разгъната застроена площ е 259 кв.м, се намира в сграда, разположена в близост до Южния парк и хотел „Кемпински”. Особеното на имотът е, че разполага с овален кабинет с камина. На разположение на наемателя са три просторни спални и напълно оборудвана кухня.

3. Център (София) – 4000 EUR (виж повече)

Двуетажната къща е с разгъната застроена площ от 547 кв.м. Намира се в близост до Докторски паметник в центъра на София и разполага с 8 паркоместа. Във всички помещения има климатици. Прозорците са с дървена дограма. Досега имотът се е ползвал като офис на банка.

4. Драгалевци (София) – 3500 EUR (виж повече)

Тризонетът е с площ 252 кв.м. Апартаментът е напълно завършен и обзаведен, като за довършителни работи са използвани материали от висок клас и модерно обзавеждане. До сега не е живяно в него. Състои се от три спални с три бани. На последното ниво е разположена тераса с барбекю.

5. Бриз (Варна) – 1350 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 191 кв.м. Намира се в комплекс от затворен тип с басейн и гараж. До жилището има частен асансьор. Състои се от три спални, дневен тракт с кухненски бокс, 2 бани плюс тоалетни, 70 кв. м. тераса с джакузи. Имотът е с локално отопление, камина, климатици във всяка стая, кухня с модерна вградена техника от последни модели Siemens.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Михаил Зарев

    3 1 Отговор
    Какво ме интересува бе!Знаете ли колко е минималната заплата в България.
  • 2 Фортуна Естейт

    0 1 Отговор
    Това е цена без ДДС. снимаха" Под прикритие4 "

    Коментиран от #3

  • 3 Фортуна Естейт

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Фортуна Естейт":

    3500€ наем
  • 4 1111

    0 1 Отговор
    Няма как да не направи човек аналогия.От цените става ясно,че собсвениците на имотите са фенове на ,,Клуб 200 евро,, ама не за продажба,а за наем! И не на месец,а на ден! Вай вай вай !!! Къде го чукаш-къде се пука,а!?!

    Коментиран от #7

  • 5 лекарка

    3 0 Отговор
    Браво на хората създали тези красоти! Великолепни имоти,харесаха ми много неща!Дано повече хора успеят да имат подобни домове!
  • 6 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Имота в ВАРНА/БРИЗ/
  • 7 Kuku Kukov

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "1111":

    >От цените става ясно,че собсвениците на имотите са фенове на ,,Клуб 200< Малка корекция моля, клубът вече се казва: "Клуб 250 евро" от месец и няколко дни....

    Коментиран от #8

  • 8 1111

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Kuku Kukov":

    Честито!Тази година 250,догодина..??? Иначе-балсам за слуха ми! /п.п И аз ще сменя чл.карта,но чааак април...хахахахаха/