Last news in Fakti

24 Февруари, 2014 09:00 31 813 5

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • къщи-
  • жилища

Най-луксозните къщи за продажба в областните градове през изминалата седмица

Не само в столицата и големите градове в страната могат да се намерят супер луксозни къщи. Около София предлагането на подобни имоти е съсредоточен в Банкя, Бистрица и Герман. Банско и Рибарица сред по-известните места в страната, където могат да бъдат намерени къщи с голяма площ, басейн, големи дворове и дизайнерско обзавеждане.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. с. Хераково (София) – 1 090 000 EUR (виж повече)

Двуетажната къща се намира на 20 км от центъра на София. На първия етаж са разположени дневна с камина, кухня, трапезария, тоалетна за гости, две детски спални с бани, родителска спалня с баня с джакузи, гардеробна, сервизно помещение, перално, гараж за две коли. На вторият етаж има фитнес с баня, две спални за гости, баня с тоалетна, голяма гардеробна стая. Имотът разполага с конюшня от 300 кв.м с 12 бокса, два склада и офис.

2. с. Герман (София) – 730 000 EUR (виж повече)

Къщата е с площ 850 кв.м. Построена е през 2007 г. Разполага с двор от 700 кв.м. Състои се от 4 апартамента, ателие, сутерен, масивен тухлен гараж с височина 3, 5м и още 4 паркоместа. Басейн с пречиствателна инсталация и подгряваща система за целогодишно ползване. Механа с кухненски бокс, трапезария, пещ камина

3. с. Присово (Велико Търново) – 520 000 EUR (виж повече)

Новопостроената двуетажна къща е с площ 560 кв.м. Между първия и втория етаж има полуниво, където има спалня с баня. Над втория етаж има таванско помещение с една спалня. Към задната част на къщата има покрита зона за BBQ с кухненски бокс. Имотът се продава обзаведен.

4. Банско (Благоевград) – 700 000 EUR (виж повече)

Имотът е с разгъната застроена площ от 1308 кв.м. и се намира на 12 км от Разлог и на 40 км от Банско. Разположена е на планински склон над пътя за голф игрището и изглед към планините. Панорамните гледки обхващат градината, басейна, планините Рила и Пирин. Дворното пространство е с площ от 4802 кв.м и в него са ситуирани основната сграда, закрит басейн с парни бани и кътове за спорт и отдих, барбекю, спортна площадка.

5. с. Рибарица (Ловеч) – 520 000 EUR (виж повече)

Двуетажната къща е с разгъната застроена площ от 400 кв.м и разполага с двор от 6654 кв.м. Достъпът до имота е целогодишен, по поддържан асфалтов път. Намира се на 120 км от София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    2 1 Отговор
  • 2 Лудака

    1 0 Отговор
  • 3 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Имота в РИБАРИЦА е прекрасен!НИЕ маже да се радваме ако собствениците вземат 1.000.000 лв.Това потвърждава нашето мнение,че онова което е издържано и на актуално /важно/място
    си струва парите!.....Супер!!!
  • 4 pingputter

    1 0 Отговор
    Това в Банско е ужасен кич. Собственикът най-вероятно е някой родственик на Цар Киро.
  • 5 Mladen Dnata

    1 0 Отговор