Last news in Fakti

3 Март, 2014 09:00 16 953 7

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища-
  • къщи

Най-луксозните къщи за продажба през изминалата седмица

Голяма част от луксозните имоти намериха през последните години своите нови собственици. Това доведе до спад в предлагането от една страна, а от друга – до понижаване на офертните стойности на жилищата, които се продават на цени над 500 000 EUR. В по-големите градове луксозни апартаменти могат да бъдат намерени и за по 200 000 EUR.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. Докторски паметник (София) – 500 000 EUR (виж повече)

Разгънатата застроена площ на многостайният апартамент е 146 кв.м. Състои се от просторен хол, три спални, като към едната има баня с джакузи. Имотът е ремонтиран и се предлага напълно обзаведен.

2. Център (Бургас) – 270 000 EUR (виж повече)

Мезонетът се намира в тухлена сграда на четвъртия етаж и е с площ 320 кв.м. Имотът е в непосредствена близост до Морската градина и главната търговска улица на града- Разполага с две големи тераси, като на южната има барбекю. Мезонетът е обзаведен с екоматериали: подова настилка, врати и стълби натурално дърво; стените- еко бои и мазилки; парапети от ковано желязо.

3. Център (София) – 642 600 EUR (виж повече)

Жилището се намира в новопостроена сграда на ул. „Сланяска”. Тризонетът е с площ 190 кв.м и балкони с обща площ от 78 кв.м. Разкрива се панорамна гледка към града и планината. Разполага с обширна покривна тераса.

4. Морска градина (Варна) – 790 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с площ 395 кв.м. Намира се в нова и напълно завършена сграда с модерен дизайн и собствена красиво облагородена градина, находяща се в сърцето на Морската градина в непосредствена близост до морския бряг. Към имота има още две подземни паркоместа, както и две открити и други екстри като: централна климатизация, СОТ, видеонаблюдение, интернет, кабелна телевизия.

5. Център (Стара Загора) – 350 000 EUR (виж повече)

Апартаментът е с площ 446 кв.м и е разположено на две нива – 6-ти и 7-ми етаж, като целия горен етаж е ограден от панорамна тераса. Сградата, в която се намира имотът, е построена през 2008 г. Намира се в близост до парк, закрит плувен басейн, тенис кортове и училища.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бенжаменъ Глонти

    1 0 Отговор
    Ха, имотът в Дофторската е обзаведен с талашитени мебели от Икея! Това ли му е тузарското? Изглежда претъпкан с мебели и не особено уютен. Мушамичката на душа в банята е особено задължаваща.
  • 2 Бенжаменъ Глонти

    1 0 Отговор
    Ул. Сланянска? Тризонет? Такова чудо, наречено "тризонет", не съществува. Думата "мезонет" идва от френската дума "maison", което в превод означава "къща". "Мезонет" означава "малка къща". А понятието "тризонет" е изфабрикувано от скитащите по улиците бльокери.
  • 3 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Имота в гр.Варна

    Коментиран от #4

  • 4 Бенжаменъ Глонти

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Иракли Иракли":

    И той е с талашитени мебели. Безвкусица, подходяща само за тузари съз 790000€ излишни

    Коментиран от #5

  • 5 qwerty

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бенжаменъ Глонти":

    Хайде дай обява за някой тузарски - да видим как ти си представяш тузарщината?
  • 6 Лудака

    0 0 Отговор
    v Varna e hubav
  • 7 ванката

    0 0 Отговор
    Варненския е страшен! И този в Бургас хич не е лош. Да можеш да си го позволиш, пък нека са мебели от Икея...