10 Март, 2014 09:00 16 735 4

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища-
  • къщи

Най-луксозните апартаменти за продажба през изминалата седмица

Част от луксозните апартаменти в София се предлагат необзаведени. Според специалисти, когато става дума за луксозни големи имоти, разположени на престижни локации, кръгът клиенти са по-заможни хора, които имат своите изисквания към обзавеждането. Така че понякога липсата на мебели може да е плюс и да ускори продажбата на имота. Луксозни обзаведени апартаменти могат да бъдат намерени не само в столицата и големите градове, но и в някои ваканционни селища, като например Созопол.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. Морска градина (Варна) – 460 800 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 148 кв.м. състои се от просторен дневен тракт с трапезария и кухненска част, три спални, три бани с тоалетни. От дневната се излиза на тераса, от която се открива морска панорама към залива. Имотът е възможно да бъде обединен с тристаен апартамент в съседство, като по този начин ще се оформи жилище  със застроена площ от 263 кв.м.

2. Созопол (Бургас) – 500 000 EUR (виж повече)

Мезонетът се намира на третия етаж в сграда, разположена на първа линия, непосредствено до плажа. Разгънатата застроена площ на имота е 265 кв.м, като има още 100 кв.м тераса. Състои се от огромна дневна с кухня и трапезария, четири спални, четири бани и тераса. Апартаментът е луксозно завършен и обзаведен в класически стил. Мебелите са бутикови. Изработени са от масивно дърво. На терасата са разположени барбекю и джакузи

3. Гео Милев (София) – 800 000 EUR (виж повече)

Многостайният имот е с разгъната застроена площ от 550 кв.м. Разположен е на деветия етаж на новопостроена сграда в близост до лу. „Шипченски проход”. Имотът разполага с камина. Голямата спалня е с дрешник. Към имота има два големи гаража.

4. Бояна (София) – 980 000 EUR (виж повече)

Мезонетът се намира в сграда построена през 2008 г. Разгънатата му застроена площ е 750 кв.м. Намира се на тихо и спокойно място. До сградата има асфалтиран път. Имотът разполага с отлична панорамна гледка.

5. Лозенец (София) – 550 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с разгъната застроена площ от462 кв.м. Разполага с три нива. Продава се напълно обзаведен. Намира се в сграда с много екстри, разположена в близост до Южния парк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 2 Отговор
  • 2 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    МНОГО ЕВТИНО НЯМА ЩО
  • 3 Иракли Иракли

    0 2 Отговор
    МОРСКА ГРАДИНА/ВАРНА/
  • 4 Споок Армин

    1 0 Отговор
    Продават се , ама има не се купуват хахаха.