Last news in Fakti

31 Март, 2014 09:00 17 383 4

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища-
  • къщи

Най-луксозните къщи за продажба през изминалата седмица

Луксозни жилища на добра локация и с отлично обзавеждане могат да се намерят в столицата и по-големите градове и на цени под 500 000 EUR. Причината за това не е само свития пазар, който накара част от собствениците да свалят офертната стойност на предлагания от тях за продажба имот. Потенциалните купувачи ясно заявяват, че искат лукс, но не на всяка цена.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. Витоша (София) – 570 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 386 кв.м. Намира се в затворен комплекс, който се състои от 6 сгради. На разположение на новия собственик не е само фитнес зала и басейн, но също така клубове за мъже, жени и деца. В комплекса ще има частна детска градина.

2. Лозенец (София) – 467 500 EUR (виж повече)

Тризонетът е с площ 465 кв.м. Намира се в тухлена сграда, построена през 2000 г. и намира ще в близост до Южния парк. Имотът разполага с дизайнерска кухня с голяма трапезария с място за маса за 12 души, фитнес помещение, голяма спалня с голяма баня с джакузи, сауна, инфраред кабина, 2 душ кабини, 2 мивки, отделна тоалетна и детска спалня със светла баня и зимна градина/външна покривна тераса.

3. Морска градина (Варна) – 500 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент се намира в луксозна сграда в района на Морската градина на пет минути от плажа. Разгънатата застроена площ на имота е 271 кв.м. Състои се от дневна с обособени зони по предназначение и кухненски бокс, три спални, две бани и тоалетни, коридор и антре с обща застроена площ 137 кв.м, ведно с прилежаща покривна тераса с площ 105 кв.м.

4. Докторски паметник (София) – 460 000 EUR (виж повече)

Четистайният апартамент се намира в тухлена сграда, построена през 1960 г. Състои се от просторен хол с трапезария, три големи спални, самостоятелна кухня, две бани, две тераси.

5. Център (Бургас) – 465 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 300 кв.м. Намира се в близост до входа на Морската градина. Имотът се състои от голям хол с кухненска и трапезарна част, четири спални, четири бани, мокро помещение, дрешник, тераси. Към жилището има три изби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 2 Иракли Иракли

    0 1 Отговор
    Имота в МОРСКАТА ГРАДИНА-ВАРНА
  • 3 Гост

    1 1 Отговор
    сайта за безплани обяви - - Bazar.BG

    Коментиран от #4

  • 4 Андрей Николов

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Е как, това е българския Ибей