Last news in Fakti

21 Април, 2014 09:00 23 132 4

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • къщи-
  • жилища

Най-луксозните къщи за продажба през изминалата седмица

Скъпите къщи, които се предлагат буквално за милиони евро в България, се намират основно в центъра на София. Предложения, макар и единични има и в двата морски града – Варна и Бургас. Особеното на тези имоти е, че са с богата история, архитектурни паметници на културата или пък с невероятен изглед към морето.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. Созопол (Бургас) – 3 700 000 EUR (виж повече)

Къщата, чиято разгъната застроена площ е 1445 кв.м, се намира на първа линия в местността Буджака. Дворът към имота е с площ 9202 кв.м. На разположение на бъдещия собственик са открит басейн с джакузи и воден бар, тенискорт, декоративни беседки, барбекю. На едното ниво са разположени приемно фоайе, луксозен апартамент и 6 самостоятелни стандартни стаи със собствени санитарни възли. По вита стълба се достига до мансардно ниво, където има един мансарден апартамент и мансардна стая отново със собствен санитарен възел.

2. Център (София) – 9 500 000 EUR (виж повече)

Реставрираната резиденция е с разгъната застроена площ от720 кв.м и двор от 1000 кв.м. Имотът се състои от 7 спални, които са разположени на втория и третия етаж. На партерното ниво има приемна зала с камина, зала за заседания, кабинет и офис. SPA центърът с джакузи, парната баня, сауната, фитнес залата се намират в сутерена на къщата.

3. „Св. Св. Константин и Елена” (Варна) – 1 500 000 EUR (виж повече)

Триетажната къща е с площ 600 кв.м и двор от 1070 кв.м. Имотът е обзаведен с дизайнерски мебели от масивно дърво, стилна италианска мека мебел, барплот от ръчно направена дърворезба, завеси от дизайнерски текстил. Подови настилки са от италиански мрамор. Имотът е ограден с масивни огради облицовани с декоративен камък. Входните врати към двора са от масивно ковано желязо, автоматични и с видео домофон.

4. Докторски паметник (София) – 4 000 000 EUR (виж повече)

Четириетажната къща в центъра на столицата е с разгъната застроена площ от 1370 кв.м. Дворът към нея е 320 кв.м. Намира се в близост до метростанция. На трите етажа има по осем стаи. До момента имотът се е ползвал като банков офис.

5. Център (София) – 3 000 000 EUR (виж повече)

Къщата, чиято разгъната застроена площ е 1250 кв.м, е напълно реставрирана. Помещенията са с височина 3.50 метра. Имотът е подходящ за банка, офис, клиника, посолство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 5 Отговор
  • 2 nakata88bg .

    0 0 Отговор
    "5-те най-тузарски имота", от които 4 са офиси

    Коментиран от #3

  • 3 qwerty

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "nakata88bg .":

    Пич - първо офисът също е имот и второ не виждам четири да са офиси, а само един
  • 4 S Bogomilov

    2 0 Отговор
    Купувам....ей сега отивам на оглед...

    Тия май много са прекалили с нулите или валутата е нещо сгрешена..Какви са тия милиони, за имоти в БГ бе...