Last news in Fakti

2 Юни, 2014 09:00 16 882 2

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища-
  • къщи

Когато говорим за луксозни къщи първото изискване е местоположението. То или трябва да е в центъра на столицата или голям град или в т.нар. „престижни квартали”. Другото условие е имотът да е ново строителство. На трето, но не на последно място, е имотът да бъде дизайнерски обзаведен. Наличието на всички тези фактори обаче вдига цената поне над половин милион евро. Все пак има места, където могат да се намерят къщи на стойност между 350 000 и 400 000 EUR.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. М-т Евксиноград (Варна) – 380 000 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроена площ от 300 кв.м. Разполага с двор от 480 кв.м. Имотът е на три нива и е напълно обзаведен. Разполага с фитнес зала, която е оборудвана с нови спортни уреди. Изградено е външно закрито барбекю с всички удобства за приготвяне и сервиране на храна. Дворът е перфектно озеленен и поддържан.

2. Център (Пловдив) – 389 000 EUR (виж повече)

Къщата се намира в центъра на Пловдив. Четириетажният имот е с разгъната застроена площ от350 кв.м и двор от 162 кв.м. Имотът е завършен в бароков стил, с подбрано с много вкус обзавеждане и оборудване. Къщата е с вътрешна и външна изолация, а прозорците са със 6-камерна PVC дограма със стъкла „четири сезона”. На първият етаж има механа.

3. Железник-център (Стара Загора) – 389 000 EUR (виж повече)

Двуетажната къща е с разгъната застроена площ от 480 кв.м. Разполага с двор от над 2 декара. Имотът покрива стандартите за нискоенергийна къща. Дебелината на тухлите, от които е направена е 38 см, изолирани с каменна вата 6 см и 5 см каменна и клинкерна облицовка. Дограмата е от масивна дървесина-сибирска лиственица. Състои се от едно голямо помещение, включващо кухня, трапезария и хол, 5 спални, 4 дрешника, перално, 2 бани, 2 тоалетни, двоен гараж, 2 склада.

4. М-т Траката (Варна) – 370 000 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроенап лощ от 260 кв.м. Разполага с двор от един декар. Намира се място, което е с добра връзка както с Морската столица, така и с курортните комплекси на Варна. Разполага с басейн с размери 4х11 метра.

5. Червената пръст (Добрич) – 360 000 EUR (виж повече)

Разгънатата застроена площ на четириетажната къща е 860 кв.м. мотът се състои от два огромни хола с кухненски боксове към тях, шест спални, фитнес, сауна, зала за билярд, два гаража, четири бани с тоалетни, мокро помещение, склад и барбекю. Коридорите и стълбището са облицовани с мрамор. Отоплението е комбинирано, на ток и газ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    4 0 Отговор
    Траката Варна 1400 евро на квадрат :))))) За да стигнеш до къщата ти трябват джип и гумени ботуши до над коляното . Джип защото пътя е една несвалтирана кална пътека издълбана от всички коли които минават по нея. Ботуши защото калта и локвите са до коляното зимата снега не се чисти така че и снегоходки ще са нужни . В траката се строи едно към гьотере всякакви пътечки и пътчета - никаква регулация , улиците нямат имена и всеки е опънал оградата до съседния имот и ако идва кола насреща няма разминаване в кал , дупки , коловози и локви е голям кеф сутрин като тръгваш за работа. Водата е на хидрофор , канализация - няма всичко е на ями . Баси кефа ! Иначе ако не гледа в гърна на някоя кооперация и е обърната към морето може да имаш страхотна морска панорама ама ще ти излиза всеки ден през носа
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.