Last news in Fakti

26 Юли, 2005 00:00 684 0

Ремонтират къща само при сватба

  • материали-
  • производство-
  • мениджърите
Бум на ремонтите заради сватби, кръщенета и изпращане в казармата отчитат мениджърите на големите магазини за строителни материали в страната. Според тях текущите ремонти вече не са на мода. Когато идват за материали, хората се консултират с нас как точно да освежат жилищата си, защото ги очаква сватба. Те се интересуват как точно да подновят дома си така, че да изглежда подходящ за дом на младоженци, обясняват мениджърите.

В офиса на веригата магазини "Практис" има специален консултант, който съветва клиентите на магазина за съчетаването на материали, цветове и дори мебели. Ако сте решили да облицовате стените си с немските тапети "Венилия", в магазина ще научите как да си изберете цвят, как да ги чистите, за да изглеждат винаги свежи, каква е устойчивостта им на влага и топлина, как да ги свалите след време. 8,99 лв. струва бройката на немския продукт. Хартиените тапети, българско производство, са от 4,90 до 7 лв. Ролката е дълга 10 м и широка 53 см. Магазинът предлага голям избор на бои - "Кастело". "Дишащата" боя за вътрешно боядисване е по левче килограмът. Кофа от 15 кг пък излиза 16 лв. Фасадната боя, производство на "Боролекс", е в кофи от 5 кг и е с цена 16,99 лв.

Мениджърите във веригата предлагат на клиентите си и нови материали за строителство. С хидрофоб може да си направите изолация на циментова замазка. С фуга колора пък е възможно да запълните процепи. 1 кг от нея се продава по 2,69 лв. Четките за дървенията са от 1,40 до 2,75, а мечетата - от 2,59 до 5,50 лв. Има за начинаещи бояджии и за професионалисти. Битовите стълби гръцко производство пък са по 89 и 102 лв. в зависимост от височината им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА