Last news in Fakti

16 Юни, 2014 09:00 13 997 2

Морски къщи за хиляди евро под наем

  • imot.bg-
  • лукс-
  • къщи

Ако това лято сте решили да прекарате повече време на морето и за целта искате да наемете къща с всички удобства, то цените най-малкото ще ви изненадат. Най-скъпите къщи се предлаган е за няколко стотин евро на месец, а няколко хиляди евро. Разбира се, има и по-евтини масивни постройки с морски изглед, но нека видим как изглеждат и какво предлагат най-скъпите къщи.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. М-т „Ален Мак” (Варна) – 4500 EUR (виж повече)

Къщата е с площ 800 кв.м и двор от два декара. Намира се на 3 км. от курорта „Св. Св. Константин и Елена” на хълм. На разположение на наемателя са красиво аранжиран двор, басейн и барбекю. На първият етаж са разположени напълно оборудвана кухня и санитарно помещение. На горното ниво има две спални всяка с баня и тераса. На третия етаж има също две спални с две бани.

2. с. Варвара (Бургас) – 4499 EUR (виж повече)

Триетажната къща е с разгъната застроена площ 613 кв.м. Дворът е 1520 кв.м. Намира се на територията на природен парк „Странджа”. На първия етаж са разположени хол, кухненски бокс, тоалетна, мокро помещение и стая за охрана. На втория етаж е разположен апартамент с пет спални като към четири от тях са с баня. На етажа има още сауна и джакузи. На третия етаж има голяма спалня, хол с тераса, от която се разкрива панорамна гледка към морето и планината, една по-малка спалня и баня.

3. Курорт „Св. Св. Константин и Елена” (Варна) – 3000  EUR (виж повече)

Къщата се състои от три етажа и е с разгъната застроена площ от 450 кв.м. Намира се на 2 км от плажа. Имотът се състои от три просторни и слънчеви етажа. Разполага с красиво аранжиран двор, барбекю, лятна кухня, кът за спорт и отдих, басейн, сауна и гараж. Обзавеждането е в топли цветове. Подовите настилки са от гранитогрес и естествен паркет.

4. Курорт „Св. Св. Константин и Елена” (Варна) – 2500 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроена площ от 550 кв.м Дворът към имота е с големина 700 кв.м. Басейнът е 100 кв.м. Има три гаража, джакузи, барбекю, камина, отделна стая за персонал. Къщата разполага с локално парно отопление и климатична система. На първия етаж е разположен просторен дневен тракт с трапезария, кухня и камина и две тоалетни. На второто ниво има четири спални, три бани с тоалетни, перално помещение. На третия етаж се намира кабинет и фитнес зала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi genchev

    1 0 Отговор
    Da si spyt vyv tiah,.......Na nikomu nenugni pametnitsi........
  • 2 Валентин Петров

    0 0 Отговор