Last news in Fakti

23 Юни, 2014 09:00 17 745 5

Най-търсените апартаменти

  • imot.bg-
  • лукс-
  • жилища

Когато става дума за собствено жилище най-търсените са двустайните. Причината е, че съотношението големина/цена задоволява в голяма степен купувачите. На пазара обаче има и доста скъпи 2-стайни имоти, чиято цена е няколко пъти над средната. Най-скъпите от тях се оферират на нива над 180 000 EUR. Почти всички са старо строителство, но основно ремонтирани. Някои от собствениците са рискували като са ги обзавели луксозно, а други предпочитат да си продадат на шпакловка и замазка. Намират се главно в центъра, но има и оферти в Манастирски ливади и Лозенец.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. Лозенец (София) – 199 900 EUR (виж повече)

Напълно обзаведеният имот е с разгъната застроена площ 70 кв.м. Състои се от входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, тераса към дневната, спалня с баня и тоалетна, както и тоалетна за гости. В някои от помещенията има декоративен мокет и врачански камък, а в кухненския бокс – индийски гранит. Леглото в спалнята е ръчна изработка. Оригинални картини от италиански и български автори. В цената е включен подземен гараж за два автомобила.

2. Център (София) – 180 000 EUR (виж повече)

Жилището се намира третия етаж на тухлена сграда, построена през 1950 г. Разгънатата му застроена площ е 65 кв.м. Състои се от три отделни помещения, кухненски бокс и баня с тоалетна. Намира се в близост до президентството и БНБ.

3. Център (София) – 180 000 EUR (виж повече)

Апартаментът е с площ 77 кв.м. Намира се на четвъртия етаж в сграда от 1958 г., в близост до НАТФИЗ. Състои се от входно антре, просторна дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна. Продава се след основен ремонт и реализиран дизайнерски проект.

4. Манастирски ливади (София) – 195 000 EUR (виж повече)

Апартаментът е с разгъната застроена площ от 131 кв.м. Състои се от голям дневен тракт с напълно оборудвана дизайнерска кухня, перално помещение и тоалетна, както и една спалня с баня и тоалетна и голям дрешник. Апартаментът е с южно изложение и гледка към Витоша. Към комплекса има фитнес, SPA, басейн, сауна, хамам и други.

5. Център (София) – 184 800 EUR (виж повече)

Имотът се намира в новопостроена сграда в пешеходната зона до бул. „Витоша”. Разгънатата застроена площ на двустайният апартамент е95 кв.м. Състои се от входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, бяна с тоалетна и тераса. Имотът е с югоизточно изложение, светъл, за което допринасят и френските прозорци на дневната. Отоплението е на ТЕЦ, но има климатици във всяко помещение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Цецо

    5 3 Отговор
    Щом все още са обявени за продан значи не са чак толкова търсени
  • 2 Гладиатор

    2 2 Отговор
    Да наистина и аз търся,и аз като повечето българи взимам около 4000 евро заплата на месец и всички можем да си позволим по няколко 2-стайни за по 200 000 евро всеки.... , жалко, че сега ще си купувам Ламбо, иначе ги взимах и 5те на кредит....
  • 3 коко

    1 2 Отговор
    Кой нормален ще даде толкоз пари за малък апартамент...????
  • 4 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 5 georgi genchev

    0 1 Отговор
    Tyseni ama drug pyt,....kato sa tyrseni da si gi prodavat,.....pametnitsi na demokratsiata mnogo,....Da zadyrgat malko kato stane srednata zaplata v BG,..5,6000euro,..shte si go kupia na isplashtane,.....