Last news in Fakti

11 Юли, 2014 13:09 5 853 2

Мъж краде парфюми, бие охранителки

  • полиция-
  • мъж-
  • краде

Мъж опитал да открадне два парфюма от магазин в Бургас бил забелязан от охраната. Мъжът обаче съборил и влачил по земята две от охранителките в магазина /на 26 и 37 години/, които искали да го задържат и успял да избяга. Пред магазина обаче той изпуснал откраднатото.

Инцидентът станал вчера по обед в магазин в жк „Меден рудник”, съобщиха от полицията в Бургас.

Около 18.30 ч. самоличността на мъжа е установена и той е задържан – това е : 34 годишния П.В. от Бургас. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ВЗЕМЕТЕ МЪЖЕ ЗА ОХРАНА
    ЖЕНАТА Е ЗА ДА РАЖДА
  • 2 Димо Димов

    0 0 Отговор
    Влизам в магазин за Авточасти и обеснявам любезно на продавачката какво ми трябва, а тя ме гледа като втрещена и ми отговаря" сега ще извикам колегата". Подобна случка се разиграва и в магазин за строителкни материали и подобни, но там жената 20мин обикаляше и търсеше тройник 1/2. Извода, е че има мъжки и женски професии и е най-добре това правило да се спазва.