Last news in Fakti

16 Юли, 2014 14:35 3 108 3

Арестуваха отчаяни съпрузи за протест пред КТБ

  • арестуваха-
  • задържани-
  • съпрузи-
  • задържани-
  • стара загора-
  • ктб

Мъжът се опитал да запали автомобилни гуми пред клон на банката в Стара Загора

Арестуваха отчаяни съпрузи за протест пред КТБ - 1
Снимка: tvstz

Мъж и жена са задържани за 24 часа във Второ районно управление на полицията в Стара Загора, след като организираха протест пред клон на Корпоративна търговска банка в града.

Двамата са задържани, след като мъжът се опитал да запали няколко автомобилни гуми. Действията му били осуетени от екипите на полицията, пристигнали на мястото.

Повод за недоволството на двойката бил фактът, че всички пари на семейството са блокирани в затворената от юни КТБ.

Работата по изясняване на случая продължава, предстои образуването на досъдебно производство, обявиха от пресцентъра на полицията.

Мъжът е френски гражданин със статут на постоянно пребиваващ в страната. Съпругата му е старозагорка, обясни говорителят на ОД на МВР Ваня Кръстева, цитирана от бТВ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Змей Горянин

    2 0 Отговор
    Само "Майдан" за КТБ, чакаме следващите с котейли "Молотов"!
  • 2 Монго

    0 0 Отговор
    Банката не е виновна, виновни са "банкерите", политиците и икономическите групировки, стоящи зад нея и създали ситуацията в нея. БТК и да я запалим, "файда йок". Нещо друго трябва да се направи, ама какво...
  • 3 koko

    0 0 Отговор
    значи виновни са тези които са си вложили парите там а не тези които саги откраднали така ли?тези които си искат парите в затвора по бързата процедура,а крадците ше ги вартят с години до като не забегнат.ми това сме ние мазохисти в идиотска държава