Last news in Fakti

18 Юли, 2014 11:18 2 582 0

Иво Аръков нападнат и бит

  • иво аръков-
  • нападнат-
  • бит

Обичам страната си, но не и държавата, написа актьорът във фейсбук

Иво Аръков нападнат и бит - 1
Снимка: Личен профил във фейсбук

Актьорът Иво Аръков е бил нападнат и бит през изминалата нощ в столичния квартал „Манастирски ливади“, предаде БНР.

Сигналът е получен в полицията около 20 минути след полунощ.

По-късно Иво Аръков изпрати отворено писмо до медиите, в което заявява, че причините за побоя са му непонятни.

Във Фейсбук актьорът допълни: "Обичам страната си, но не и държавата..." "За да спрат всякакви спекулации, предположения и залагания и за да не се измества фокуса от глобалната световна катастрофа с малайзийския боинг, ще кажа кратко, точно и ясно:

Да, разпространената информация за злополуката с мен е вярна. Непонятни за мен са мотивите на извършителите. Слава богу не бях сам, а с моя приятел Митко Малкия" - пише Иво.

26-годишният мъж е нападнат от неизвестни мъже. След инцидента е откаран във ВМА, където е прегледан и освободен за домашно лечение. Полицията разследва инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА