Last news in Fakti

18 Юли, 2014 15:13 3 757 1

Пиян полицейски служител блъсна колоездач

  • колоездач-
  • полицейски служител-
  • кубрат-
  • светлоотразител-
  • алкохол

22-годишният младеж, карал без светлоотразител, е с черепно-мозъчна травма и опасност за живота

22-годишен велосипедист пострада тежко при пътно-транспортно произшествие, съобщиха от Областна дирекция на МВР - Разград. Инцидентът станал около 22.10 часа на снощи на изхода на град Кубрат в посока Русе.

Г.И. от село Задруга се движел в тъмното по неосветен път в колона с още няколко свои приятели с колела, всички без светлоотразители. Групата била застигната от лек автомобил Audi 80, който блъснал с предната си дясна част младежа.

Пострадалият е откаран в Спешен център – Кубрат, където след преглед е установено, че има черепно-мозъчна травма, фрактура на двете ръце и десния крак. Транспортиран е в МБАЛ – Разград, с опасност за живота.

Пробата на 45-годишния водач на колата с дрегер отчела 1,44 промила алкохол. Образувано е следствено дело по чл.343, ал.3 във връзка с чл.342, ал.1 от НК.

Случаят е поет от Следствения отдел на Окръжна прокуратура, тъй като водачът на лекия автомобил е служител на РУП - Кубрат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Toko

    0 0 Отговор
    Всички виновни!!!!!!!!!!