Last news in Fakti

19 Септември, 2014 17:58 1 787 0

Хванаха стрелеца от Катунци

  • стрелеца-
  • катунци

В акцията по издирването му е използван и хеликоптер

Двама мъже са задържани в района на село Виногради, община Сандански при специализирана полицейска операция заради стрелбата вчера по 20-годишните момичета, съобщиха от МВР.

Акцията е проведена под ръководството на Върховната касационна прокуратура, с участието на служители от ОДМВР-Благоевград и Специализирания отряд за борба с тероризма.

В оперативно-издирвателните действия е използван и хеликоптер на Главна дирекция „Гранична полиция”.
Както бе съобщено, на 18 септември, в района на село Катунци, община Сандански, при опит за въоръжен грабеж на моторно превозно средство един от задържаните е произвел изстрели по 20 годишни момичета.

Факти.Бг припомня, че двете момичета са пътували с Opel Astra, когато малко след 17 часа вчера ги спрял мъж.

Непознатият насочил огнестрелно оръжие срещу 20-годишната водачка от село Мусомище и пътуващата с нея 20-годишна от село Копривлен, общ.Хаджидимово и се опитал да им отнеме колата.

Той е произвел изстрел, но няма сериозно пострадали. Момичето от село Мусомище е одраскано по врата.

По случая бе образувано досъдебно производство.

Към момента процесуално-следствени действия продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА