Last news in Fakti

20 Октомври, 2014 14:48 1 653 1

Пожарникари спасиха крадла, заседнала в комин

  • пожарникари-
  • комин-
  • крадла

Спасителната акция е продължила 2 часа

Пожарникари спасиха крадла, заседнала в комин - 1
Снимка: VENTURA COUNTY FIRE DEPARTMENT

Пожарникарите в Калифорния измъкнаха от комин жена, която най-вероятно е заседнала в него след опит за кражба, съобщи nydailynews.com.

Пожарната била повикана, след като собственик на къща в  Таузанд оукс чул викове за помощ, идващи от комина. За да бъде извадена от комина пострадалата е трябвало да се проведе двучасова спасителна операция, включваща разрязване на комина.

Пострадалата е идентифицирана като 28-годишната  Геновева Нунес Фигероа. Веднага, след като я измъкнали от комина, пожарникарите откарали пострадалата в болницата. От там станало ясно, че тя не страда от никакви по-сериозни наранявания и веднага след това била отведена в ареста по обвинения за кражба.

Оказва се, че това е вторият опит на Фигероа да нахлуе в дома на жертвата. Тя е имала кратка връзка със собственика на къщата, която той прекратил. Срещу нея вече са повдигнати обвинения за кражба. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Много симпатична новина.Стана ми весело от нея.Мисля си,че изоставаме от американците, след като никой в България не е опитал подобен начин за проникване.Много интересно е и как крадлата е стигнала до комина,може би е изкачвала някога планините в Колорадо.