Last news in Fakti

23 Октомври, 2014 15:19 1 487 0

Арестуваха жена за укриване на 6 бебешки трупа

  • бебета-
  • мъртви-
  • уинипег-
  • канада-
  • арестуваха-
  • склад

Ако експертизата докаже насилствена смърт, 40-годишната ще бъде обвинена в убийство

Арестуваха жена за укриване на 6 бебешки трупа - 1
Снимка: Toronto Star

Полицията в канадския град Уинипег задържа бившата наемателка на помещение във фабричен склад, където вчера бяха открити останки от телата на 6 бебета, съобщи Toronto Star. Андреа Гисбрехт - 40-годишна служителка в ресторант за бързо хранене, е била арестувана в дома й.

Засега й е повдигнато обвинение за укриване на 6 тела и за нарушаване на режима на условното освобождаване, а не за убийство. Последното може да стане възможно, в случай че експертизата потвърди насилствена смърт. Но докато не излязат резултатите от аутопсиите на телата в напреднал стадий на разложение, за причините за гибелта на малките не може да се говори категорично. По-рано бе съобщено за 3 или 4 тела, но те се оказали повече.

През 2012 г. Гисбрехт получила условна присъда, след като с измама взела над 5000 долара от своя 73-годишна съседка. Андреа била пристрастена към хазарта и харчела всичките си пари в казина. Тя била осъдена на 100 часа общественополезен труд и 2 години изпитателен срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА