Last news in Fakti

28 Октомври, 2014 13:57 3 816 3

Мъж уби съселянин с меч в с. Тръстика

  • мъж-
  • уби-
  • съселянин-
  • меч-
  • тръстика

Посякъл го на шега в заведение в селото

37-годишен мъж от село Тръстика е задържан вчера от полицията за убийството на 49-годишен негов съселянин, съобщиха от ОДМВР-Търговище.

Инцидентът е станал на 26 септември вечерта в питейно заведение в селото. Извършителят влязъл в заведението с маска и еднометров меч в ръка. На шега започнал да го размахва към 49-годишният мъж, при което го ранил в крака в областта на бедрото. 

На пострадалия е оказана първа помощ и е транспортиран до болницата в Разград. Малко по-късно е починал от остра кръвозагуба, тъй като е бил засегнат важен кръвоносен съд.

В последствие е установено, че между двамата не е имало скандал.

Извършителят е задържан за срок до 24 ч, а след това задържането му е удължено за срок до 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура-Търговище. Повдигнато му е обвинение за извършено от него престъпление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bravos

    1 0 Отговор
    Е, няма такъв идиот като Ганьо. Наистина. То бива да не си мърдаш сивото ама като по нашите ширини такава простотия няма никъде.
  • 2 Venom

    1 0 Отговор
    ".. е транспортиран до болницата в Разград." бравоо намерили са къде да го транспортират...!!!!!. те сигурно докторите са го уморили в болницата..
  • 3 знаещ

    0 0 Отговор
    Не са виновни докторите, а липсата на кръводарители, хирурга и да го зашие ако пострадалия е загубил 3-4 литра кръв няма как да му прелее 5-6 банки кръв, след като липсват налични.
    Затова преди да обвинявате докторите в Разград помислете или ако щете ходете в Русе да давате подкупи и да си мислите, че ще ви вдигнат на крака.