Last news in Fakti

21 Ноември, 2014 14:12 1 741 1

Шофьорът, прегазил Паоло, призна вината си

  • паоло-
  • георги сапунджиев-
  • шофьорът-
  • вината-
  • призна-
  • прегазил

Съдът смени мярката за неотклонение на Георги Сапунджиев - от домашен арест на парична гаранция 1500 лева и забрана да напуска страната

Шофьорът, прегазил Паоло, призна вината си - 1
Снимка: БТА

Съдът даде ход на делото срещу Георги Сапунджиев, който на 2 юни прегази с джипа си на пешеходната зона в Стара Загора 4-годишния Паоло. Сапунджиев се призна за виновен по всички факти и обстоятелства в обвинителния акт и поиска съкратена процедура, съобщи dariknews.bg.

Съдът смени мярката за неотклонение на Георги Сапунджиев - от домашен арест на парична гаранция 1500 лева и забрана да напуска страната. По-леката мярка бе наложена, след като адвокатът на обвиняемия Георги Георгиев пледира за това.

Защитниците на семейството на загиналия Паоло не възразиха пред съда.

Родителите на детето Красимира и Иван Иванови се явяват като частни обвинители и съдът уважи молбата им.

14 са свидетелите по случая, като трима от тях не се явиха в съда.

По-рано през деня стотици старозагорци се събраха пред сградата на Окръжния съд и поискаха ефективна присъда за Георги Сапунджиев.

Четиригодишното момченце бе убито на 2 юни в началото на пешеходната зона на Стара Загора. 44-годишният Сапунджиев бе задържан, после настанен в болница, след като се оплака, че е бил бит.

След това съдът му наложи мярка „домашен арест". Решението бе обжалвано от прокуратурата пред Апелативния съд в Пловдив, но той не уважи искането.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Сапунов само набит?