22 Декември, 2014 15:59 4 316 2

ДАНС закопча сводник от Варна

  • данс-
  • закопча-
  • сводник-
  • варна

Установени са над 20 жени, които задържаният е набирал и предлагал за секс услуги

Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) закопча сводник от Варна, след специализирана операция срещу трафик на жени с цел сексуална експлоатация, съобщиха от ДАНС.

Операцията е проведена на 9 декември 2014 г. в столицата и страната.

В град Варна е задържан български гражданин, набирал жени, които впоследствие да предоставят сексуални услуги срещу заплащане. Във връзка с воденото разследване от адрес в морската столица са иззети вещи, относими към предмета на престъплението.

Установени са над 20 жени, които задържаното лице е набирало и предлагало, като с цел получаване на облага е опосредствало връзката им с клиенти, за предоставяне на сексуални услуги.

На лицето са повдигнати обвинения за трафик на хора. Наложена му е постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража”.

Операцията е проведена и под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура, за противодействие на престъпна дейност, свързана с трафик на хора с цел сексуална експлоатация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    1 0 Отговор
    ДАНС да се занимава с..., националната сигурност, сводници и организирана престъпност-...НСБОП,ГДБОП и как ли не ги кръстиха.
    П.П. От човек работил 10 г. в МВР и 13 г. ДАНС
  • 2 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    До приключване на предварителното производство и съдебно решение сводника може да бъде приведен в затвора ЛОВЕЧ!
    Там има добро лекарско обслужване!........ и пак "смърдим"!,кой е сводника,цитирайте името му!.......ето това е също една от причините ШЕСТ ПОСЛАНИЦИ днес 23.12.2014 г.да усмиват нашата правосъдна система!..............