Last news in Fakti

31 Декември, 2014 14:31 2 943 1

Закопчаха автоджамбази в Ямбол

  • автоджамбази-
  • крадци-
  • коли

На 29 и 30 декември била проведена специализирана полицейска операция  за противодействие на престъпления свързани с противозаконно отнемане на моторни превозни средства, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Акцията била реализирана под ръководството на Районна прокуратура – Ямбол. В хода на извършените процесуално-следствени действия в имот в село Роза били установени части и принадлежности на автомобили, обект на посегателство. На мястото били открити  и автомобили от различни марки, обявени за общодържавно издирване. По случая било образувано досъдебно производство в РУ- Тунджа.

В рамките на проведените процесуално-следствени и паралелни оперативно - издирвателни действия униформените служители установили собственика на частния имот и други хора, съпричастни към извършваната престъпна дейност, както и механизма на деянията и формите на съучастие. Иззети са автомобилите, частите и принадлежностите, обект на посегателство.

За срок от 24 часа по Закона за МВР са задържани двама мъже на възраст 32 и 33 години от Ямбол. Работата по документирането на цялостната им престъпна дейност продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kuco

    2 0 Отговор
    Кажи кога са ги пуснали . Тия задържанки са прах в очите на обикновения човек .