Last news in Fakti

17 Февруари, 2015 13:16 1 643 1

Жена наръга мъжа си след запой

  • жена-
  • наръга-
  • мъжа-
  • запой-
  • пловдив

57-годишният мъж е бил приет в болница с прободна рана в областта на лявата предмишница

Пловдивчанка наръга мъжа си след запой, съобщиха от ОДМВР-Пловдив. Жената е заподозряна в нанасяне на телесна повреда.

Сигналът за инцидента е получен вчера, в 15.20 часа, в Пето РУ в Пловдив.

Сигнализирано е, че в болница с прободна рана в областта на лявата предмишница е постъпил 57-годишен жител на града. Пациентът е оставен за наблюдение и по данни на лекарите няма опасност за живота.

При предприетото разследване е установено, че мъжът бил прободен с нож от 42-годишна жена, с която съжителствал на семейни начала. Според първоначалната информация инцидентът настъпил в жилището им в жк “Тракия” след употреба на алкохол.

С полицейска заповед жената е задържана за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство и е уведомена Районна прокуратура – Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Алкохола не прощава...а когато е съпроводен с малоумие и комплексарство става страшно