Last news in Fakti

24 Февруари, 2015 15:04 4 676 2

Бъдещ ядрен физик насилва студентка като в "50 нюанса сиво"

  • студентка-
  • младежът-
  • следва-
  • ядрена физика-
  • "50 нюанса сиво"-
  • илинойс

Младежът може да получи наказание до 30 години лишаване от свобода

Полицията в САЩ арестува студент от Университета в Илинойс заради сексуална злоупотреба с момиче, извършена в садистичен стил. Задържаният Мохамед Хусейн твърди, че към престъплението го е тласнала еротичната драма „50 нюанса сиво“, съобщи „Чикаго Трибюн“.

Младежът, който следва ядрена физика, може да отнесе наказание до 30 години лишаване от свобода. В събота вечер той поканил 19-годишно момиче в своята стая в университетското общежитие, нападнал гостенката си, пребил я, а след това я завързал за леглото с множество колани и я изнасилили.

Адвокатката на обвиняемия - Сандра Беневиц, заявила в съда, че той е един от най-добрите студенти, участва в обществения живот и е в сборния отбор по триатлон на ВУЗ-а. Според решението на съдията, той може да бъде пуснат под гаранция 500 000 долара до началото на процеса. Но дори родителите му да съберат тази сума, на Мохамед няма да бъде разрешено да се върне в общежитието и движението му ще бъде следено с помощта на електронна гривна.

Самият Хусейн твърди, че сексът е бил по взаимно съгласие и просто се е опитал да възпроизведе сцените от нашумелия филм. Накарал посетителката си да се съблече и когато стигнала до бельото, я закопчал за леглото и я доразсъблякъл. Завързал ръцете й над главата, а когато тя успяла да ги освободи, отново ги завързал на гърба й. В един момент в стаята се опитал да влезе съквартирант на младежа, но вратата се оказала залостена.
По предварителни данни, Мохамед по-рано е имал връзка с въпросното момиче. След като пострадалата напуснала общежитието, сигнализирала полицията.

Според критици, книгата и филмът „50 нюанса сиво“ подтикват мнозина към садо-мазо експерименти в секса и се увеличават случаите, когато хора викат помощ, след като оковават себе си или своите партньори в белезници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ам4л

    0 0 Отговор
    BDSM RULES FOREVER!
  • 2 Спартак

    0 0 Отговор
    Моралът братя, моралът... Спартак никога не би направил такова нещо! Но щом са се плющяли и преди за какво точно изнасилване говорим...