Last news in Fakti

9 Март, 2015 14:42 22 815 79

Илиян Здравков: На убиец ли ви приличам?

  • вероника-
  • илиян здравков-
  • убиец-
  • приличам

Мъжът остава в ареста

Илиян Здравков: На убиец ли ви приличам? - 1
Снимка: БТА

Окръжният съд във Велико Търново даде ход на делото за убийството на Вероника Здравкова и отсъди постоянна мярка задържане под стража на – 40-годишния Илиян Здравков, съобщиха от veliko-tarnovo.net.

Той е осъждан 6 пъти и прекарал общо 15 години от живота си в затвора.

На основание протокола от направения му разпит, в който той прави пълни самопризнания, и доклада от огледа на съществените доказателства, които са били иззети, съдът реши той да остане в ареста до отсъждане на окончателната му присъда.

За извършения грабеж и придруженото с него убийство по особено жесток начин, Илиян може да получи доживотна присъда лишаване от свобода без право на замяна. С оглед на извършените от него престъпления, прокуратурата смята че той може да бъде считан за опасен рецидив, което налага и постоянната мярка задържане под стража.

Делото на Илиян Здравков ще бъде разгледано на 13 март 2015 година в старата столица. Както вече стана ясно, във времето когато е убита Вероника, той е бил обявен за общодържавно издирване, заради вече влязла в сила присъда за предишен грабеж. Пред съдия Станислав Стефански, обвиняемият заяви, че е съгласен с наложената му мярка.

На излизане от съдебната зала на въпрос от медиите „Ти ли си убиецът?“, Здравков се сопна: „На убиец ли ви приличам?“, а на въпроса защо си е признал, изненадващо обяви „Тормозят ме и ме бият“. На питането кой го тормози, Илиян Здравков обяви „Йоско от Горна Оряховица“, като така и не стана ясно кого има предвид.

Към момента Илиян Здравков остава в ареста до отсъждане на окончателната присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    5 3 Отговор
    Преди 1989г щяха да му теглят куршума,и нямаше да има второ убииство,това ни докара ЕВРОПА демокрация за убииците.Сега ще полежи още 15г.и като излезне отново ще затрие нечии живот,затова връщайте смъртната присъда за такива изроди.
  • 2 сапун

    7 0 Отговор
    по добре не питай на какво приличаш....циганско изчадие, признал си, показал си къде кое е и пак циганина гледа да лъже и мине метър ...е това безочие докога бе ХОРААААААА.......................
  • 3 я съм от село

    6 0 Отговор
    не прилич на убиец -прилича на циганин убиец смърт
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 TODOR STOYANOV

    4 0 Отговор
    ЕЙ М..ГА, ВСЕ МИ Е ТАЯ НА КВО ПРИЛИЧАШ ВЕ!КАКТО КАЗАВА ПЕШО ПО-ДОЛУ ДОСЕГА ЩЕШЕ ВЕЧЕ ДА ВОНИШ!СЛУЖИХ В ДЖЕБЕЛ ПО ВРЕМЕ НА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС, ВЕЧЕ СМЯТАМ, ЧЕ РАНО ДОЙДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА, ТРЯБВАШЕ ПОНЕ ОЩЕ ДВЕ ГОДИНКИ ДА НИ ОСТАВЯТ, ОЩЕ ДВЕ ГОДИНКИ ВЕ МАЙНА!!!НИКОГА НЯМАШЕ ДА ЧУЕТЕ И ВИДИТЕ, ПРОСТО ЩЯХМЕ ДА ЖИВЕЕМ НАИСТИНА КАТО ШВЕЙЦАРИЯ!
  • 6 lost paradise

    6 0 Отговор
    :))) били го урода! това ти е малко дори! не мога да повярвам с какъв респект и уважение само го гледат полицаите около него, то за това сме и на тоя хал. дано само не започнат сега, че не били изпипани нещата, претупани и да го пуснат тоя, но тогава хората сами ще го убият, защото на много започна да им писва вече. малко му е смъртното наказание. то трябва да се върне, но и да умреш по начин по който си отнел човешки живот. тоя заслужва да го вържат на центъра на търново и да го убият с камъни. да усети болката от ударите да се мъчи и тогава да пукне изчадието му адово.
  • 7 хого

    7 0 Отговор
    Сега БХК, ДПС и Евророма, ще вдигнат панаир до небесата. Обикновено такива ги пускат с подписка, а не ги задържат, зтаова е бил и на свобода, толкова време. Ако българин беше убил "ромка" сега 200000 тъмнобългарско племе щеше да е пред Парламента!
  • 8 Бай Хуй

    7 0 Отговор
    Бой и е..е, за такива като този скапан цигански боклук. Още едно доказателство, че няма държава. Да се чудиш как с 6 присъди се разхожда преспокойно навън.
  • 9 Тони

    5 0 Отговор
    Тази маймуна и хиляди като него, никога няма да могат да се интегрират в обществото...жалко е само, че ще тежат на данъкоплатеца до живот!
  • 10 Autohouse Randm

    5 0 Отговор
    trepane za toia m...l
  • 11 БЪЛГАРИН

    2 0 Отговор
    ТОЯ МЪРШАВ СКАПАН БОКЛУК ТРЯБВА ВЕДНАГА ...НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ИЗВЕДЕН НА ПЛОЩАДА ...И ДА БЪДЕ РАЗСЕЧЕН И НАРЯЗАН НА ПАРЧЕТА ...И СЛЕД ТОВА ТЕЗИ ПАРЧЕТА ДА БЪДАТ ЗАПАЛЕНИ И ДА ИЗГОРЯТ !!! ...ЕТО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ...И ДА СЕ СЪБЕРЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ...ВСИЧКИ , И ТЕЛЕВИЗИИ И РАДИА И ВЕСТНИЦИ ДА ГО ПРЕДАВАТ НА ЖИВО !!! ...ВСИЧКИ ДА ГЛЕДАТ -НЯМА ЖЕНИ ,НЯМА ДЕЦА ,НЯМА РОДИЛКИ ...ВСИЧКИ ДА ГЛЕДАТ ... И ЗА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ ,ЧЕ ОТ ТУК НАТАТЪК ТАКА ЩЕ БЪДЕ !!! ...ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ПРОМЕНИ ТАЯ БЪЛГАРИЯ ... ВРЕМЕ Е , КРАЙНО ВРЕМЕ Е ,БРАТЯ БЪЛГАРИ ... ДА ИЗБИЕМ ТАЯ МЪРШАВА СГАН ...И ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ЖИВЕЕМ НОРМАЛЕН ЖИВОТ ...ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН , РАЗБЕРЕТЕ ГО ТОВА !!! ...АКО НИЕ САМИТЕ НЕ ИЗЧИСТИМ ДЪРЖАВАТА СИ ОТ ТАЯ МЪРШАВА СГАН ...И АКО НИЕ НЕ ИЗБИЕМ ТАЯ СГАН МЪРШАВА ...НЯМА КОЙ ДРУГ ДА ГО НАПРАВИ ВМЕСТО НАС ,РАЗБЕРЕТЕ !!! ...НАПРЕД И НАГОРЕ ,БРАТЯ БЪЛГАРИ !!! ВСИЧКИ НА ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ТАЯ МЪРШАВА СГАН ... !!! БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ НАД ВСИЧКО !!! ...ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!! ... БОГ Е С БЪЛГАРИЯ ...И С НАС !!!
  • 12 отчаяният гост

    4 0 Отговор
    Българи събудете се и да избием тази циганска сган един път завинаги.

    СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ омръзна ни от тях
  • 13 баце

    2 0 Отговор
    Егати гнусния примат!На сапун ,никакви присъди и после до живот да го храним.
  • 14 specnaz

    0 0 Отговор
    te vsichki m...li tejat na danukoplatcite v taq skapana darjava hrantutime celata papla4 i tehnite k...ta a te se kotat kato zaici
  • 15 ЧУБАКА

    2 0 Отговор
    АБЕ ТОЯ САПУН И КРАКАТА НЕМА СИ ИЗМИЯ ТАЯ МЪРША ПОГЛЕДНИ МУ МУТРАТА СКАПАНА КОГАТО ГО ЗАКАРАТ В КОНАКА ЩЕ ЯДЕ ТУИ ДЕТ ГО ЯДЕ БУЛКАТА ПЪРВАТА ВЕЧЕР КОГАТ Я УТРЕПЕШ ТАЯ ЛЕШ ВИНАГИ Е КЪСНО И ТРЕЕ ГО ХРАНЯТ ТОЯ ЛЕШШШШШ
  • 16 ДОКТОРА

    0 4 Отговор
    Бързате с присъдата,а някой замисля ли се дали наистина е той???И на мен не ми е никак приятен,ама ако се окаже че грешите-ко праим?Като зная как действат органите в България-нещо много бързо и лесно стана развръзката на обстоятелствата.А дали некому така не е удобно питате ли се?Той така или иначе е в кафеза-що да не му платят за самопризнание и случая се забравя и потулва,родителите и народа си мисли че има възмездие,някой си измива ръчичките и тва е.Органите на реда излизат герой и готово.Отново изтъквам-ДАЛИ Е ТОЙ,нито вие нито аз самият зная!!!Веднага дайте да колим,бесим и тнт.Не става така драги.Замислете се .....,та те дори милите ми" умници" не можаха тялото да намерят колко време,а убиеца веднага поникна като гъбка.Недейте става "Гадатели"!!!!!!!!!!!!!!
  • 17 ЪХНЙУМ

    3 0 Отговор
    На убиец ли ви приличам? --- НЕ, НА АЛЕН ДЕЛОН !
  • 18 тошибиян

    1 3 Отговор
    тои прикрива някой
  • 19 caci

    1 0 Отговор
    трепане за тая гад циганска!!!!!
  • 20 caci

    1 0 Отговор
    Няма управия с това племе разбират само от бои и нищо друго.
  • 21 ТОПОРА

    0 0 Отговор
    първо обявиха че намерели брадва ЗАМИРИСА МИ НА ЦИГАНИН ТО БИЛО САТЪР АМИ КОИ ЩЕ ОТИДЕ ДА ТЕГЛИ ПАРИ ОТ КАРТАТА КАТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТЪРСЕ МЪРШАТА ДОЛНА НЕ Е НЕКОИ УМНИК ТОЯ ГО СВАРЕТЕ ПА ТЪРСЕТЕ ДРУГ
  • 22 българка

    0 0 Отговор
    МНОГО ПРПРИКАЗКИ СЕ ИЗПРИКАЗВАХА А ИСТИНАТА Е ЕДНА ;ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА С ИНЖЕКТИРАНЕ ,4Е Е ПО ХУМАННО НАЛИ ТАКА ГО ПРАВЯТВ ХУМАННИТЕ ОБЩЕСТВА КАТО :"АМЕРИКА" НАПРИМЕР.ЧАС НА СМЪРТТА ЕДИ КОЛКО СИ И ГОТОВО.КРАТКО ,ЯСНО И ТОЧНО И ТОГАВА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ РЕШИ ПРОБЛЕМА С ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ.НО ТАКА КАТО ГЛЕДАМ НЯКОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА ДА НЕ СЕ ПРОКАРВА ТАКЪВ ЗАКОН.
  • 23 tomov

    1 0 Отговор
    Абе, Ален Делон си е отвсякъде.
  • 24 дъге

    1 0 Отговор
    Жалко за хубавото момиче и съболезнования на роднините и близките,но според мен не толкова смъртната присъда,а закона за собствеността да преразгледат,да я направят непрекосновена като в Америка.като го хвана бай м....л в моя двор,къща,склад и т.н.веднага да мога да му опъна крачолите и само да звънна на органите да дойдат да го изринат,да видим дали няма да се оправим с тия аборигени.
  • 25 дъге

    2 0 Отговор
    Абе тоя само за физиономия трябва да лежи 20 г.
  • 26 Иракли Иракли

    0 2 Отговор
    Няма ГОСПОД !има изроди,които създават мъка на човеците!
  • 27 Vasik Atanasova

    3 3 Отговор
    МЕНЕ СЪЩО МЕ СЪМНЯВА ДАЛИ Е ТОЗИ ИСТИНСКИЯ УБИЕЦ
    ЗАЩОТО АЗ СМЯТАМ ЧЕ МОМИЧЕТО Е ИЗНАСИЛЕНО ПРЕДИ ДА Е УБИТО
    И ГЛЕДАТ ДА ПРИКРИЯТ СЛЕДИТЕ СИ
    ТЪРСЯТ ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА
    КАКТО СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ

    Коментиран от #29

  • 28 рахита

    0 0 Отговор
    ДА ГО УБИЕМ С КАМЪНИ !!!!
  • 29 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Vasik Atanasova":

    А дали бил виновен? Дали бил виновен и предния път и по предния ....... Помня само времето когато такива се ,,самообесваха" в затвора в Пазарджик.Как се случваше това нямам идея.

    Коментиран от #57

  • 30 2dw

    0 0 Отговор
    ДА, при това доказан! Никого не прикрива.Този убива както да диша!
    Смърт!
  • 31 оф

    0 0 Отговор
    сега по телевизията питаха прокорора по делото за веществените доказателства и той заяви че нему били извесни

    е как тогава го обвиняват
  • 32 Niko

    1 3 Отговор
    Според мен тази цялата работа е симулация за "бързата и ефективна работа" на нашата милиция. Действителния извършител на престъплението си клати краката някъде. Лично мое мнение.

    Коментиран от #38

  • 33 ghost navigator

    2 0 Отговор
    Когато опре ножа до кокала ромите се защитават с "правата на човека".
    Те само права търсят,а задължения???
    Сега трябва да го обесят в центъра на В.Търново,за да им станат ясни някои работи
  • 34 Кобрата

    2 0 Отговор
    ''А ма не ти хич не си виновен''-как ще си виновен?
    Сигурно 6 пъти е съден на празно и 15 години е стоял в затвора за нищо? Този м....н заслужава всеки ден да го пребиват от бой и да го спукват от е...e в затвора. Не стига, че е виновен ами и ще пита дали приличал на убиец. Абе п...а м..на кой друг ще е? То във физиономията си му личи, че е б....к и човек, който би го направил. За такива само трепане и това е. Ако види Хитлер какви ги вършат м...лите в днешно време, ще се преобърне в гроба. Само той ги е оправял, на сапун и това е. Няма оправия с тази мръсна раса
  • 35 тошибиян

    0 1 Отговор
    българи са виновни...защо са го пуснали като е склонен към убийства?този е хищтник защо е оставен на свобода?магистрати куки все българи
  • 36 stan

    1 0 Отговор
    сега марковски ще поеме защитата на гражданинът здравков , тои е добро момче , цял живот къщички за птички е строил , само 2 жени е убил , условно ще каже , и съдията просълзен ще размисли ... нали не е неговата дъщеря .. тряба жури , както в щатите да решава съдбата на тия утрепки , а не комунистически чички с платени позиции да решават "по буквата на закона "
  • 37 Хитлер

    0 0 Отговор
    Тоя мръсен м...л само не знам защо ще го съдят, доказан убиец и ще му плащаме на тоя яденето и спането в затвора. "Не бе м...л мръсен не ми приличаш на убиец", направо си за Аушвиц, ма преди да те вкарат в солариума може да минеш на пластичен хирург за разкрасяване при д-р Менгеле. Тоя осъждан лежал в затвора и пак ще го съдят и пак и пак и пак.....и докога ще има такива... Да убие младо красиво момиче защото си нямал какво да прави докато дойде влака защо го съдят този направо да го разстрелят публично на центъра на Търново, аз наистина не знам къде живея вече ама наистина това е пълна простотия от А до Я не мога да повярвам че всички институции спят. Ако питате мен Министерство на правосъдието не трябва да съществува, дано никой не опира до адвокати. Ако има някой виновен са скапаните юристи които защитават само хората с парите а другите са нищо за никой. Жалки са абсолютно всички, които представляват държавата на всяка една инстанция и носят герба в портмонетата на картички които им дават власт. Не мога да повярвам наистина че има толкова подли и жестоки хора, жал ми е за семейството преживяло ужаса на това да загубят детето си в най-прекрасните му години, съчувствам на приятеля на това момиче ако е имало такъв и ако бях на негово място този М...Л, наистина ще иска да не е излизал от затвора.
  • 38 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "Niko":

    Дано не те застига участта на родителите на това убито момиче, че тогава няма да защитаваш м...ла с някакви малоумни конспиративни теории!!!

    Коментиран от #66

  • 39 Геле

    1 0 Отговор
    Никога не е късно да се затрие м...ла,но тука нещо нещата намирисват. Толкова бързо разкритие и насрочено дело за 13 март е нещо нетипично за нашата система.Признание лесно се взима от уплашен циганин. До сега всички убийства са извършени от неизвестен извършител и неразкрити, а тук за няколко дни всичко е окей.Не вземам страна на мангала нито ме е жал за него ,но мисля ,че убиеца е повече от един.Това е лично мнение!
  • 40 Dimitar Qnakiev

    4 1 Отговор
    Тези които пишат че той не е убиеца,просто манипулират обществото!!!ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #45

  • 41 Татко

    0 0 Отговор
    Смъртна присъда! Този няма как да се поправи! Референдум за върщане на смъртното наказание! Задължително всяко дело да има присъда до 6 месеца от началото. Натрупване на годините затвор за всяко провинение. След десет години няма да има рестъпност, а младите хора няма да бягат в чужбина!
  • 42 Аз

    0 0 Отговор
    Прогнила система, прогнила Европа... Нали знате, уважаеми политици, че нещата ще стигнат до революция и ... Народен съд. Смъртна присъда и по жестоки наказания. Крумовски закони за тази сган.
  • 43 идиот

    0 0 Отговор
    да го одерат жив на сред старата столица циганин гнусен и мръсен!
  • 44 Emil Hristov EL TI

    0 0 Отговор
    незабввно ОБЕДИНЕНИЕ срещу гнидите
  • 45 ДОКТОРА

    1 3 Отговор

    До коментар #40 от "Dimitar Qnakiev":

    Алоуууууууу,побертет недорасъл-ТИ да не би да с бил там и да си видял???
  • 46 Leon

    1 3 Отговор
    ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е УБИЕЦА. ПРОСТО Е НАЙ УДОБНИЯ ЗА ДА МУ ХВЪРЛЯТ ОБВИНЕНИЕТО. НАЛИ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ИМА АРЕСТУВАН ЗАЩОТО МНОГО МУ СЕ СЪБРА НА ЛАЗАРОВ И НЯМАШЕ КЪДЕ ДА ОТИДЕ ВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ЖЕРТВА ВЕДНАГА ДО КАТО НЕ СЕ ВДИГНЕ НАРОДА. ТОЗИ ЧОВЕК Е НАЙ УДОБНИЯ НЕ ОБРАЗОВАН СКОРО ИЗЛЯЗАЛ ОТ ЗАТВОРА С ЛЕКА ПСИХИКА НЯМАШЕ ПО УДОБЕН ЧОВЕК В МОМЕНТА И МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ СЛЕД КАТО ПРЕГЛЕДА ДОСИЕТАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СКОРО ИЗЛЕЗЛИ ОТ ЗАТВОРА СЕ СПРЯХА НА ИЛИЯН ЗДРАВКОВ.
  • 47 Singapureca

    0 3 Отговор
    Не мога да разбера ... защо този "Окован" м...л, го охраняват 4-5 "Полицаи" ...., а в този опасен и неосветен район сигурно никога не е минавал Полицай ....! Това не е Полиция ...., тя не охранява и не пази хората .... и от там най напред започват проблемите ...! Трябва тази тн "Полиция" да се закрие и всички тези "Михлюзи" да бъдат уволнени всички до един ... и да се премине към някакъв друг вид система на охрана на обществения ред от Хора, които наистина не биха се страхували да го правят! До колкото знам така са направили в Грузия - уволнили са ги всичките Полицаи ... и са назначили нови ...! Само ... , че според мене не трябва и просто така да се назначават, а да се подбират или избират нещо като Шерифите ...в щатите ... и не само да висят по пътищата за да хванат някой "Престъпник" с незапалени фарове или без колан ..., а да патрулират в опасни райони ... в селата и да имат право да стрелят и защитават живота и собствеността на хората .... с предупреждение разбира се ...?

    Коментиран от #50

  • 48 леон

    1 3 Отговор
    Ще разберем истината в най скоро време. До 1 седмица най много, ако успее някой журналист да му вземе интервю за 10, 15 мин. но главата си слагам на нито един журналист няма да му се даде такова право ! ! ! Все пак живеем в България. Това което му се случи на Илиян Здравков УЖ 'УБИЕЦА" с това правителство и управление на Герб може да ни се случи на всички някоя сутрин да на събудят баретите и да на изкарат убиец щото сме най удобния човек били сме на грешно място в грешен момент. Спасението е терминал 2. Ние българите след като не можем да изритаме шепа управляващи за 25 год, те успяха да заритат 2 милиона българи в чужбина за 25 год.
  • 49 сандю гост

    1 0 Отговор
    Тази вмирисана маймуна първо трябва да бъде одрана жива ,а после обесена.А който го помилва и пусне от дранголника да му бъде изпълнена същата присъда.
  • 50 Американеца

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "Singapureca":

    Абе ти и тоя Леон сте много нагли бе! Единия оправдава циганина, защото Големия розов слон му е казал, че милиционерите са теглили лотария с досиетата на затворниците, а другия не може да различи пазач в съда от полицай!
    Май сте за лудницата и двамата!!!
  • 51 Кобрата

    1 0 Отговор
    Само на кладата, жив да го запалят да изгори в центъра на Търново. Вече е дошло време за въстание заради тези цигани. Трябва да правим революция и да ги изтрепем, че ще станат повече от нас българите
    Може да кажете, че съм расист, но по-добре свободен расист отколкото заробен от цигани...
  • 52 Калоян Велинов

    0 0 Отговор
    АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО Е ТОЙ-ДОКАЗАНО!!!КАНДИДАТСТВАМ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СМЪРТНА ПРИСЪДА!!! СЛЕД КОЕТО ЩЕ СИ ЛЕГНА И ЗАСПЯ СПОКОЙНО И ЩЕ ЧАКАМ СЛЕДВАЩАТА.........
  • 53 1234

    1 0 Отговор
    Не приличаш на убиец ,приличаш на отписан от живота м....л.Докато е в затвора трябва да работи и сам да си изкарва разходите за скапания си живот,а не да харчи пари от нашите данъци.Така трябва да е със всички затворници,а не да ми лежат на топло и да харчат пари от бюджета.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 болярин

    1 0 Отговор
    Искам да го пуснат на площада в Търново и хората да го осъдят.Сигурен съм че това ще е най-справедливата присъда.
  • 56 гОСТ

    1 0 Отговор
    Да дадем суровина за работа в......... Белене и...На ......
  • 57 Vasik Atanasova

    2 3 Отговор

    До коментар #29 от "гост ":

    ТО СЕ ВИЖДА ЧЕ ТОЗИ Е ШМАТКА
    НЕ ПРАВЕТЕ ХОРАТА ГЛУПАВИ
    ЩЕ ГО ТЪРСИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ А ТОЙ ЩЕ ХОДИ ДА ТЕГЛИ ПАРИ С КАРТА НА УБИТОТО МОМИЧЕ
    И ЩЕ СЕ СМЕЕ МИ ТОЙ НИТО ПИН КОД ЗНАЕ А И КАМЕРА ИМА
    ЗА МЕН ТОВА Е ПОСТАНОВКА
    ТАКАВА ШМАТКА ПОЛВИН ПОРЦИЯ ДО РАМОТО НА ПОЛИЦАЯ СТИГА
    ТОЗИ ПРИКРИВА НЯКОЙ ЛИЧИ СИ
  • 58 тихомир

    0 0 Отговор
    на м...л приличаш....ама малкоооо
  • 59 КАЛДЪРМЪША

    0 0 Отговор
    М...Л ЦИГАНИН КВО ГО ПИШЕТЕ С ТОЧКИ ОТ СРАМ ЛИ ГНУСЕН ЦИГАН ШМАТКА БИЛ Е НЕ НЕКОИ НОРМАЛЕН ЩЕ НАПРАВИ ТАЯ ПРОСТОТИЯ ЛИ ГРОЗЕН ОТВРАТИТЕЛЕН ЦИГАНИН
  • 60 От долната земя

    0 0 Отговор
    Орки
  • 61 Да

    0 0 Отговор
    Орки, и не можем да им се сърдим защото ние сме ги създали (белите).
  • 62 Dimitar Nikolov

    0 3 Отговор
    Начетох се на простотия тук, ако някои иска да си чеше езика - да си вземе стъргало. Прокуратурата още не е представила доказателствата по делото тъй като то е още в досъдебна фаза. Като юрист уважаващ закона, за разлика от кретените, който се опитват да го спазват ще изчакам и с най - голям интерес искам да видя какви са доказателствата, защото прекалено много съмнителни неща се случват около това зверско убийство. 1. Този е с влязла в сила присъда лишаване от свобода а до сега е бил навън - кой ще понесе отговорност за това от органите на прокуратура и полиция ??? 2. Обявен за общонационално издирване и забележете не се е крил в Зимбабве или Нигерия, а при брат си и никой не се е сетил да го търси там въпреки че и 4 годишно дете ще го предположи - явно просто не е търсен. 3. Извършва убийството ползва кредитната карта и после го намират при брат му който сега го издава, понеже му бил признал. Прекалено много глупости се случват по този казус и за мен основната вина за смъртта на момичето е в изключителната простотия и некомпетентност на органите на реда - те също са за затвор !

    Коментиран от #64, #67

  • 63 Yordan

    0 0 Отговор
    Daznam che nqkoi e obil dashterqmi i dago ostavq jiv nemoje da stane ne na ubiec prilicha ami na ZATVORNIK za takiva im trqbva krushuma vav glavata i dotam negovata mama.
  • 64 Турбото

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Dimitar Nikolov":

    Напълно съм съгласен с теб, много мътна вода има за бистрене около този случай.
  • 65 Лудия

    0 2 Отговор
    Aма то си личи като бял ден ,че бившия и е направил всичкото това .Плаща на м..гото ,той я убива ,бившия духва с парите и като го намерят ще е ни лук ял, ни лук мирисал ...
  • 66 Niko

    1 3 Отговор

    До коментар #38 от "Гост":

    Не защитавам никого, най-малко този. Все ще има за какво да го затворят.А ти какъв си, че да кълнеш като необръсната бабка? Ако си беше отворил очите малко и задействал и малкото гънки в мозъка щеше да разбереш, че имам предвид, че за истинския извършител няма да има наказание и възмездие.
  • 67 Американеца

    2 1 Отговор

    До коментар #62 от "Dimitar Nikolov":

    Ако ти наистина си юрист, то е срам и позор, защото си напълно неграмотен! Не стига това, ама се и напъваш да си показваш некадърността:
    1. Защо Прокуратурата и полицията трябва да носят отговорност за това, че съда след произнасяне на присъдата не го привела веднага за изтърпяването и? Или ти така си свикнал да се мазниш на гадните съдии???
    2. Научи терминологията и не изопачавай фактите - навсякъде се твърди, че той е отивал при брат си, което означава, че се криел на различни места!
    3. За теб е невъзможно неграмотен циганин да убие някого за пари и след това да му ползва кредитната карта ли?
    Ей, не знам за милиционерите, ама такива като теб са за затвора, които веднага скачат да защитават м...лите!!!

    Коментиран от #70

  • 68 Nemesis

    0 0 Отговор
    Не че защитавам м.....а, но ако не е бил той кво правиме ?
  • 69 Лудия

    0 3 Отговор
    И Така да е , ама във всеки случай м..го е пионка на някой .А куките нека блеят като овце ,докато убиеца се разхожда свободно и си свирка с уста ,слушайки най-новия чалга албум ....
  • 70 Dimitar Nikolov

    0 3 Отговор

    До коментар #67 от "Американеца":

    Точно ти в качеството си на г-н никой последен ще ми държиш сметка за терминология или компетентност след като дори не си разбрал какво съм написал. Има голяма разлика между това кога влиза в сила едно съдебно решение и кога се прилага и в случая важното е защо не е приложено и за това вината е на тези който го прилагат и понеже те виждам колко си компетентен ще ти го кажа - съдията не е този който го води циганина за ръчичка в затвора - има си органи на съдебната власт който се занимават с изпълнението, а щом е останал на свобода значи някой не си е свършил работата от тях, а ако бяха момичето можеше да е живо. И не ми говори за преиначаване на факти защото ти си запознат толкова с тях колкото и всеки от медиите, освен ако не си от следствените органи и в момента не издаваш следствена тайна за което много повече ти отива затвор повярвай ми. Никога не съм хвалил съдии - повечето не го заслужават, а и работя в друга правна сфера - охранителното производство, но виж сигурен съм че ти не би влязъл в съдебна зала да си изкажеш свободно мнението на някой съдя с израза - мазен долен съдя както се изказа тук, а това знаеш ли какъв те прави американецо - обикновен двуличник. Върви си гледай Спасители на плажа и не ми обяснявай на мен какъв съм - много повече ти отива да ръкоблутстваш отколкото да словоблутстваш

    Коментиран от #71

  • 71 Американеца

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Dimitar Nikolov":

    Защо продължаваш да се излагаш с това, колко си некомпетентен? Нямаш ли капка достойнство или си поредната продажна?
    Точно аз ще ти държа сметка, защото граматиката и пунктуацията ти са под нивото дори за 4-ти клас!
    И пак продължаваш с напъните да си изхабиш малкото останал калий в тиквата! Щом бъкаш Прокуратурата и полицията с "Охрана на съдебната власт", то ти си един юрист-аутсайдер!
    За твое сведение разследващите органи не са само следователите! Не знам как си вземал изпитите си по НПК?!
    Сега си избърши запенената уста и си седни на г.за да четеш, г-н "някой си"!
    За жалост такива като теб стават депутати и законотворци и за това никога у нас няма да има справедливост - цялата ни система се изнасилва от адвокатщината за която никой не е виновен освен куките и народа! А пострадалите хорица, кучета ги яли!!!

    Коментиран от #74

  • 72 Ники

    0 0 Отговор
    Прилича не на убиец, а на СЕРИЕН УБИЕЦ , което е видно и от дългото му криминално досие на рецидивист ! И стига се излагайте ...кой друг ще убие това хубаво и младо момиче освен този мизантроп и неандерталец ?
  • 73 хитлер

    0 0 Отговор
    такива хора ,не са нужни на обществото.
  • 74 Dimitar Nikolov

    0 3 Отговор

    До коментар #71 от "Американеца":

    За какви закони ми говориш бе закони си има, нали ти ми претендираш че си компетентен и навярно си част от тази система и се занимаваш с наказателно право. Ти си част от тази система която оставя престъпници на улицата, а си тръгнал да ми говориш за достойнство и граматика на мен, при положение, че речника ти е пълен с терминологични изрази като милиция, куки, г.з, мазни долни съдии и др. Не се притеснявай за калия в главата ми, а за вакуума в твоята собствена. Не твърдя, че съм от най-компетентните по наказателно право и процес, не се занимавам с това, а с гражданско право в частния сектор, но щом ти ми твърдиш, че си компетентен и се занимаваш с това поне си затвори уста, защото това което се случва в твоята сфера на работа не се случва в моята разбра ли. Защото това което се случва е плод на действия на хора като теб, които се занимават с това, а си достатъчно нагъл да ми повтаряш горките хорица. Лесно е да се правиш на велик по форумите с епичните си изказвания, само че не би казал нищо от това в една съдебна зала нали г-н двуличник. Върши си компетентната работа и не ми се прави на много умен тук, а там където това има някакво значение, не че би имало голяма разлика.
  • 75 Лина

    1 0 Отговор
    Защо гледате да се уязвите, и не спазвате добрия тон!
    Прави впечатление по сайтовете тук се ежат само , и често ...вместо по темата , си го мерят...

    Коментиран от #76

  • 76 Американеца

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Лина":

    Права си и моля за извинение, че влязох в пререкания с един неграмотен и самозван юрист.
    Просто ме вбесява наглостта на такива ентропични хейтърски тролове! Не може, когато полицията си свърши работата, да се скочи срещу обикновените и служители, вместо да се оценят безсънните им нощи и положения труд! Всеки труд е достоен за уважение и трябва да се отдава заслуженото на хората които са го положили. Вместо това тук вечно се плюе и се мрази - за такива като този Димитър Николов, омразата е водеща и няма да се чуе нищо положително, все едно само неговата работа заслужава уважение и той е център на Вселената!
    Нещо повече - без каквито и да е доказателства този хейтър дори писа в първия си пост, че убиецът не е този циганин и, че всички полицаи трябвало да влязат в затвора - признак на избиване комплекси за малоценност!
    Още веднъж се извинявам, че паднах на нивото му!!!
  • 77 bgbgbgbgbg

    0 0 Отговор
    проблема е че ще храним още един ПАРАЗИТ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА МУ,РАЗТРЕЛ Е РЕШЕНИЕТО....
  • 78 xcx

    0 0 Отговор
    само с писане не става трябват действия седите
  • 79 Дракона

    0 0 Отговор
    Много си прав!Ми хайде де,да се съберем 5-6000хил.човека и да отидем до В.Търново да изядем усновите на управлението да извадим М...ла и да му скочим по-един път на главата.Ето така ще се оправят нещата тук.Вдигат тока,седим и пишем,вдигат горивото седим и си пишем,вдигат водата седим и си пишем,източват държавата седим и си пишем,режат заплатите и пенсиите,пак се пишем.Обществото тук е един голям гей.Колкото по-навътре пръста в ДУ.......то толкова по-добре.Хайде де аз мога да взема 4-ри човека в моята кола.Хайде да ходим.Сега всички ще се скриете,когато ще трябва да се ходи някъде.