12 Март, 2015 11:04 2 719 9

Граничарят убил бебе: Удряха ме, докато спасявах малката Красимира

  • костадин стоянов-
  • красимира-
  • бебе-
  • докато-
  • спасявах-
  • малката-
  • граничарят

Костадин Стоянов е категоричен, че никога не е пушил марихуана, както твърди обвинението

Граничарят убил бебе: Удряха ме, докато спасявах малката Красимира - 1
Снимки: gramofona.com

Граничният полицай Костадин Стоянов, обвинен за смъртта на 11-месечната Красимира, проговори пред съда, съобщиха от gramofona.com.

В началото той изказа съболезнования на родителите на Краси. Каза, че няма ясен спомен, но смята, че колата е поднесла наляво. Категоричен е, че в селото е карал с ниска скорост-около 35 км/час.

Костадин каза, че след инцидента опитал да потърси детето, но няколко пъти бил ударен от хора в селото. Помогнал да се измести автомобила, а след като извадили телцето, направил сърдечен масаж и изкуствено дишане. Пак бил ударен и изблъскан от телцето на детето.

Костадин Стоянов е категоричен, че никога не е пушил марихуана, както твърди обвинението. Граничният полицай отрече да е пил кисело мляко преди теста за алкохол. Пил вода едва в Бургас след като му взели всички необходими проби.

Вчера негови колеги признаха, че са купили две кофички кисело мляко, минути след катастрофата в Крушевец, но заявиха, че млякото било за тях.

Велислав Илиев и Румен Кузлуков се прибирали от нощна смяна и видели Костадин малко след инцидента. Спрели, а той ги помолил да останат, защото се страхувал от реакцията на хората в Крушевец.

Двамата били на място още преди пристигането на полицията и линейката. Костадин им казал, че е направил беля и е ударил дете. Колегите му са категорични, че той не е пил киселото мляко, преди теста за алкохол.

Показания даде и Галин Иванов, от чийто юбилей се е прибирал Костадин. Иванов уточни, че на събирането е имало алкохол, но в умерени количества, а купонът свършил малко след полунощ. Костадин Стоянов останал да спи в Малко Търново, а на сутринта си тръгнал.

83-годишен рентгенолог пък бил изписал лекарството „Карзил” на граничния полицай. Медикаментът служил за пречистване на черния дроб, но можело да се пие и превантивно, коментираха лекари.

Според защитната теза, Костадин има проблеми с черния дроб и затова не злоупотребявал с алкохол. Имало вероятност заради заболяването му тестовете да показват по-високо ниво на алкохол в кръвта, коментира още преди процеса вчера адвокатът му Благой Потеров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi

    1 3 Отговор
    Браво....българи........той карзила виновен......и смъртно наказание му е малко...полицаи некадърни....

    Коментиран от #2

  • 2 Хапче

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "georgi":

    Какво значение има дали е полицай или не - или ако детето беше сгазено от военен, щеше да е живо? Иначе зад клавиатурата сте много смели и раздавате с лека ръка смъртни присъди!!!
  • 3 Бай Ставри

    0 1 Отговор
    Тоя светец го изкараха ,явно няма и съвест да си признае вината ,господ ще го накаже един ден - всичко се пише черно на бяло на всеки един от нас до секундата ! Тези двамата и те - кого ще защитават и ще крият бе ,този убиец ли , няма човек в България които да кара с 35 километра в село ! Камо ли тази пияна а може би и надрусана с марихуана свиня !!!
  • 4 georgi

    0 4 Отговор
    Благодаря ти Хапче - юнак си. Вземай си редовно лекарствата!

    Коментиран от #6

  • 5 Бай Хуй

    0 3 Отговор
    В нашата ш...на държавица, само тези дето не стават за нищо, стават полицаи. Представяте ли си, че тези ни пазят от престъпници.

    Коментиран от #7

  • 6 Хапче

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "georgi":

    При теб с пълна сила важи максимата: "Крадеца вика дръжте крадеца"! Много си смел иначе зад компа бе, ама си личи, че си пълен комплексар!
  • 7 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Хуй":

    Ей такива хейтърски тролове като теб, най-много ги мразя!!! Не съм ченге ама да се заклеймява цяла гилдия, е напълно кретенско от твоя страна! Ти какъв си, да не си някой Нобелов лауреат, че се изкарваш повече от куките, или просто поредния озлобен комплексар или си просто крадец който си мрази полицаите?
    Докато не започнем да ценим труда на другите, било то ченгета, учители, лекари, инженери или шофьори, никога няма да се оправим!!!

    Коментиран от #8

  • 8 аз

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Ами като 90% от гилдията са тлъсти с високо самочувствие заради валстчицата ,която има е дадена,как да не я заклеймиш цялата а?

    Коментиран от #9

  • 9 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "аз":

    Ти колко полицаи познаваш, че говориш за 90% от тях - 15 000 ли? Хайде стига с това хейтване, защото насаждане на омраза между работещи хора е от полза само на истинските виновници за разсипията на държавата ни - партиите и тяхната номенклатура!!!