19 Май, 2015 13:41 3 050 1

Въоръжен обир на банка в Айтос

  • айтос-
  • банка-
  • въоръжен-
  • обир

В момента на грабежа трезорът е бил с пълния си оборот

Двама маскирани с оръжие са обрали клон на Булбанк в Айтос, МВР.

Днес около 12.24 ч. в Районно управление – Айтос е получено съобщение от диспечера на частна охранителна фирма, осъществяваща охраната на банков клон в града, за това че след възпроизвеждане на изстрел от двама мъже, от касовия салон е извършен грабеж на неустановена парична сума.
Двамата извършители, облечени с черни кожени дрехи и с каски на главите, се оттеглили в неустановена посока с мотор. При грабежа няма пострадали.

Към момента се извършват оперативно-издирвателни мероприятия, като се изземват записи от видеокамерите, разпитват се очевидци, извършва се ревизия на банковия клон с цел установяване на ограбената парична сума и др.

Работата по случая продължава от служители на ОДМВР – Бургас.

В момента на грабежа трезорът е бил с пълния си оборот. Маскираните са влезли дали са команда на клиентите да залегнат на пода и са обърнали всички чекмеджета с пари. Те са успели да отмъкнат сумата и да избягат с мотори, които са били паркирани зад банката.

Минути преди обира група роми са се навъртали около сградата. Банковият клон се намира в центъра на града, на около 300-400 м. от автогарата. По непотвърдена информация обирджиите са били въоръжени с автомати.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъчо

    0 0 Отговор
    Чудя се тези частно охранителни фирми за какво ги държат?Това са уникални измамници и изобщо не пазят нищо!Само събират партите на хората и им замазват очите!