Last news in Fakti

5 Юни, 2015 21:12 2 908 3

Простреляха мъж край Луковит, с опасност за живота е

  • мъж-
  • прострелян-
  • луковит

Установен и задържан за срок до 24 часа е извършителят – 54-годишен жител на същото село

27-годишен мъж от село Петревене, община Луковит е с опасност за живота, след като е бил прострелян, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Ловеч.

Към 15.20 часа, вчера в РУ-Луковит постъпил сигнал за прострелян мъж пред къща в селото. Изпратеният на място полицейски екип установил, че пострадалият е 27-годишен, ранен с огнестрелно оръжие в корема.

Установен и задържан за срок до 24 часа е извършителят – 54-годишен жител на същото село, който доброволно предал на полицаите незаконно притежавана самоделна пушка и 11 боеприпаса.

Потърпевшият е откаран за лечение в болницата в Ловеч с опасност за живота. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боцо

    0 0 Отговор
    Що не пишете , че става дума за крадлив м...л и потърпевш българин , който му е писнало от Тях

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Боцо":

    Защото са цигански подлоги!
  • 3 митко

    0 0 Отговор
    само така