Last news in Fakti

2 Юли, 2015 14:20 1 464 1

Задържаха петима ало измамници

  • задържаха-
  • петима-
  • ало-
  • измамници

Те са криминално проявени

Полицейска операция е проведена вчера на територията на градовете Левски и Павликени, съобщиха от МВР. В хода на акцията са задържани мъже, съпричастни към извършена телефонна измама в Банско. Паричната сума била присвоена по познатата схема – необходими средства за освобождаване на колетна пратка.

За срок до 24 часа са задържани петима криминално проявени мъже, четирима от тях и осъждани - Г.П. на 26 г., многократно регистриран за престъпления; И.Ф. на 48 г. с регистрации и осъждан; К.А. на 24 г. с криминалистически регистрации и осъждан; П.П. на 35 г. също с регистрации и осъждан и М.Ж. на 20 г., осъждан.

При проведените действия по разследването, на адресите на петимата са намерени и иззети множество мобилни апарати, SIM карти и картодържачи. По случая е образувано досъдебно производство.
Материалите са докладвани на наблюдаващ прокурор при Районна прокуратура - Банско. Работата по доказването на престъпната дейност на петимата продължава.

Акцията се е реализирала от служители на ГД „Национална полиция“, съвместно с колегите им от областните дирекции в Благоевград, Плевен и Велико Търново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баба с кинти

    1 0 Отговор
    Е стига са ги държали. Ако няма да ги съдят, нека ги пуснат - бабите реват. че няма на кого да си дават пенсията!