Last news in Fakti

9 Юли, 2015 17:02 1 710 0

Задържаха мъж и жена за въоръжен грабеж във фризьорски салон

  • задържаха-
  • мъж-
  • жена-
  • въоръжен-
  • грабеж-
  • фризьорски-
  • салон

Двамата били задържани на територията на курорта Слънчев бряг

Задържани са жена и мъж, извършили въоръжен грабеж във фризьорски салон, съобщиха от МВР.

Работата по случая започнала през месец май, когато фризьорка от салон в ж.к. „Дървеница” се оплакала в полицията, че е била ограбена. Потърпевшата разказала, че докато работела, в салона влязъл непознат мъж и подпомогнат от клиентка, я напръскали със спрей, заплашили  я с пистолет и успели да й отнемат златна гривна и златен ланец.

По случая било образувано досъдебно производство. При предприетите оперативно-издирвателни действия, служители на Седмо РУ, СДВР и ГДНП влезли в дирите на 26-годишен мъж от Белозем и 19-годишна столичанка.

На 7 юли двамата били задържани на територията на курорта „Слънчев бряг”. При последвало претърсване в квартирата, която обитавали, били намерени и иззети множество вещи и предмети, свързани с извършеното престъпление.

След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура, на двамата са повдигнати обвинения. На мъжа е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция” в размер на 500 лв., а на жената – „подписка”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА