Last news in Fakti

24 Юли, 2015 17:21 2 017 2

Осъдиха ало-измамник, подвел монахиня

  • осъдиха-
  • ало - измамник-
  • монахиня-
  • стоил павлов

Съдът му присъди 10 месеца затвор

Районният съд в Асеновград одобри споразумение и осъди на 10 месеца лишаване от свобода при строг режим Стоил Павлов, на 33 г., от гр. Кюстендил, за опит за измама с цел имотна облага.

На 21 юли 2015 г. Стоил Павлов позвънил три пъти на монахинята. Първият път се представил за игумен на друг манастир, където събирали средства за мъж Стоил Павлов, наскоро излязъл от затвора. Парите му трябвали за пътуване от Благоевград до Пловдив. Вторият път обяснил, че са нужни общо 168 лева за пътни и за наемане на квартира в Пловдивско, за да започне работа. Третият път се представил за журналист, който искал да прави телевизионен репортаж за оказаната помощ от църквата.На 22 юли отново позвънил на монахинята като се представил за свещеника от манастира, който искал да съобщи, че Павлов пристига, за да вземе дарените пари. Монахинята позвънила на игумена и разбрала, че не е организирана кампания за събиране на средства за Стоил Павлов. Подаден е сигнал на тел. 112. Павлов е задържан на път за манастира, направил е самопризнания. От 2002 г. до 2012 г. Стоил Павлов е осъждан 17 пъти, повечето от присъдите са за кражби.

Одобреното споразумение е влязло в сила и Павлов е приведен в затвора за изпълнение на наказанието.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сир

    0 0 Отговор
    На този боклук не можаха ли да му лепнат поне 15 години та да се отървем за известно време от него.Каво споразумение може да сключва един безполезен нещастник?
  • 2 1234

    0 0 Отговор
    Докога с тия споразумения?Хайде да се споразумеем тогава аз да отида в дома на тоя съдия който го е осъдил да открадна каквото ми хареса,и чак на 17 кражба да ме осъдят ако ме хванат.Това не е ли простотия. 17 пъти крадил и сега споразумение???ДО КОГА? ТАКИВА ОТ ЗАТВОРА НАВЪН ДА НЕ ИЗЛИЗАТ.дА РАБОТЯТ ВЪТРЕ В ЗАТВОРА И ДА ИЗПЛАЩАТ ОТКРАДНАТОТО,И АКО МУ ОСТАВА ЗА ХРАНА ТОГАВА ДА ЯДЕ.