11 Август, 2015 09:39 1 552 1

Издирваните у нас чужденци - засечени на камери от магазин?

  • издирваните-
  • чужденци-
  • камери-
  • магазин-
  • елхам-
  • попеску-
  • терористи

Хора от Слънчев бряг имат съмнения, че са видели в магазин в комплекса двамата чужденци, които се издирват у нас и за които се предполага, че може да са свързани с „Ислямска държава” и проповядване на радикален ислям, съобщи Нова телевизия. Това са френската гражданка от ирански произход Езида Елхам и румънският гражданин Мимо Попеску, които са влезли в България през Малко Търново.

Златомир Николов от Слънчев бряг обясни в „Здравей, България”, че заедно с негов колега от магазина са разглеждали записи от охранителните камери и смятат, че приликата е много голяма.

Записът е от 8 август, от 23:17 часа.

Жената е говорила английски на не много добро ниво. Били са компания от няколко човека, които са говорили помежду си на език, звучащ като румънски.

"Подали сме сигнал към органите на реда", обясни Златомир Николов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 възмутен

    0 0 Отговор
    Къде е Гранична полиция с нейните оперативни работници.
    Не ще забравя изказването на шефа на ГДГП при представянето му от гл.секретар Г.Костов заяви;задача на дирекцията ще е засилване на оперативната работа.
    Използване на целия ресурс за противодействие на нелегалната миграция.и на последно място безкомпромисен към всички прояви на корупция .
    За сега от всички закани нито една не е приведена в изпълнение.
    -МИГРАНТИТЕ сввободно стигат до софия и се самонастаняват на групи по 60-70 души.
    Корупцията в РДГП заедно с КИ сипродължава да съществува.