27 Август, 2015 16:38 1 712 2

Задържаха предполагаеми джихадисти на границата

  • задържаха-
  • предполагаеми-
  • джихадисти-
  • границата-
  • гюешево

В багажа на петимата косовари са открити снимки на обезглавени хора

Новина, че джихадисти са проникнали у нас, вдигна на крак граничните служби. Според непотвърдена до момента информация, късно снощи петима жители на Косово са влезли у нас през пункт "Гюешево", съобщиха от Нова телевизия.

До задържането им се е стигнало, след като са предложили подкуп на граничните полицаи. Това събудило техните подозрения. При по-обстоен преглед в багажа на косоварите са били намерени снимки на обезглавени хора и специални молитви, които отправят джихадистите.

Само двама мъжете са имали документи. Те са задържани, след като вече са влезли на наша територия. Става дума за млади мъже на възраст от 20 до 25 години

От ГКПП "Гюешево" потвърдиха, че петима чужденци са задържани при опит да влязат в страната. В разследването се е включила и ДАНС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 възмутен

    0 0 Отговор
    аДОСЕГА КОЛКО ОТ ВЛЕЗЛИТЕ ЕМИГРАНТИ БЯХА ПОТЕНЦИАЛНИ ТЕРОРИСТИ И ПРЕСТАВИТЕЛИ НА ИД но бившето мръководство на Гранична полиция си затваряше очите.
  • 2 ДЖАМАЯ ИСЛЯМИЯ

    0 0 Отговор
    ГУАНТАНАМО ГАДОВЕ МРЪСНИ.Какво значи предполагаеми след ,като в тях са намерени забранени от цял свят материали.До кога ще предполагаме господа и дами докато и в софия ни гръмнат ма тоя път ще мрем ние не някакви евреи комарджии дошли на почивка у нас.