Last news in Fakti

10 Септември, 2015 13:12 2 934 4

Отново взрив до къща на Васил-Петела

  • васил василев-
  • петела-
  • взрив-
  • къща

Това е десетото покушение срещу бившия търговски представител на куриерска фирма

Десетото поред покушение срещу бившия търговски представител на куриерска фирма Васил Василев - Петела разтресе ж.к. „Саранск” в Ботевград, съобщиха от balkanec.bg.

На 9 септември в 20:23ч. самоделно устройство се взривило непосредствено до къщата на родителите на Василев – Валя и Марин Маринови на ул. „Дондуков”. След взрива няма пострадали, нанесени са материални щети на врата и прозорци на къщата.

Очевидец разказа, че малко преди взрива видял колоездач, който хвърля пакет в двора на съседната къща. Няколко минути след това съседи чули изключително силен гръм.

Семейство Маринови живеят на втория етаж на къщата, а на първия живее семейство от София, което по време на взрива е било в дома си. Уплашени от атентата, те отказали да нощуват в къщата си.

Районът веднага е бил отцепен от полиция.

Васил Василев е доскорошен търговски директор на куриерска фирма в града. Имал е и магазини. Слуховете в града са, че палежите и взривовете са свързани с наркотици. Семейството на Васил отрича той да е забъркан в наркопазара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо 1

    0 0 Отговор
    Тоя няма ли да го гръмнат вече, за да се успокои града ами само с неговите далавери ще се занимават хората... В тази игра няма прошка, като е сгрешил в далаверите ще го накажат, колкото и да бяга и където и да бяга не вижда ли, че няма спасение
  • 2 DERONI

    0 0 Отговор
    А стига де,няма ли да го думнат и да се свършва тая драма?Щом го сплашват по този начин,значи не е случайно,намесени са пари и нечисти далавери,зашо мен не ме гърмят?Може би целят да го плашат психически,а това за него е най-големия тормоз,по-силно от психическото сплашване и тормоз няма,накрая той сам ще се самоубие.....
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    Ако е длъжник и го "думнат" - остават с празни ръце...
  • 4 onq s konq

    0 0 Отговор
    Изобщо не става въпрос за атентати,а за нерегламентирана утилизация на боеприпаси.