Last news in Fakti

6 Септември, 2015 13:21 13 784 5

Взрив в апартамента на Васил Василев-Петела

  • взрив-
  • апартамент-
  • васил василев-
  • петела

Това е поредно нападение срещу него

Взрив в апартамента на Васил Василев-Петела - 1
Снимка: balkanec.bg

Взрив в апартамента на търговския представител на куриерска фирма Васил Василев-Петела в Ботевград, съобщи balkanec.bg. Това е поредно нападение срещу него.

Този път самоделно взривно устройство е поставено на перваза на прозореца на жилището му, което се намира на първия етаж на блок 44 в квартал „Васил Левски” в града.

Съседите разказват, че малко след 1 ч. са чули силен гръм. В жилището не е имало никого, защото преди известно време Васил Василев е напуснал града.

Почеркът на нападението е един същ от атентатът от 20 август, когато взривното устройство е поставено по същия начин. Тогава хората, живеещи в квартала чули мощния взрив към 4.30 ч. сутринта.  На място веднага пристигнали полицаи от РУ Полиция-Ботевград.

От 1-ви септември Васил Василев официално не ръководи филиала на фирмата в Ботевград. Независимо от това нападенията срещу него не спират.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дивия

    0 2 Отговор
    Следващия път ще е за последно вероятно!Щом са го нарочили отърване няма!
  • 2 Ботевградчанин

    0 0 Отговор
    Ам .. това е 7-мото или 8-мото поред за това лято опит за покушение ако може така да се каже ( като се има в предвид, че явно е заплашван и същия петела изчезна още преди да започнат взривовете ), а нещо или някой или каквото и да е по тези няколко взрива да е, не заловен ами някой заподозрян или привлечен като такъв или каквото и да е по случая - НЕМА !!!
    Нема полиция - милиция нема нищо в таз скапана държава, а кметът крадец дет го разбра и еуропата що за ту-пак е пак щял да се кандидатира ...
  • 3 АМАН

    0 0 Отговор
    тоя па се не могат да го убият бе ...
  • 4 Бичмака

    0 0 Отговор
    Въпросният Васил Петела продава наркотици чрез Еконта който ръководи! Другият другият продавач на наркотици Петко Мустака прави атентати срещу него за да спре! Целият град и Полицията го знаяат но разбира се ...... нищо не може да се направи :) !
  • 5 комшо

    0 0 Отговор
    днес е петлето вчера беше семко преди години бемката само имената се смениат трагикомично е вече