Last news in Fakti

16 Септември, 2015 04:00 7 772 8

Момичета на 11 години са разигравани на томбола от педофили в Бразилия

  • бразилия-
  • томбола-
  • педофили-
  • момичета-
  • проституция-
  • блудство

Стотици мъже купуват билети от по 7 евро за шанса да злоупотребят сексуално с непълнолетни момичета

Момичета на 11 години са разигравани на томбола от педофили в Бразилия - 1
Снимки : Дейли мейл

Полицията в Бразилия разследва шокиращи твърдения, че непълнолетни момичета се предлагат като награди в томболи и игри на бинго в малък бразилски град, пише британският вестник "Дейли мейл".

Покварени мъже в градчето Енкрузихада, в североизточната част на южноамериканската страна, купуват билети за томбола, в която победителят получава за награда младо момиче, с което да злоупотреби, твърди местна благотворителна организация.

Съобщава се, че стотици мъже са закупили билети с номера за най-малко 5 паунда (7 евро), с които да участват в томболата. Билети на значително по-високи цени, дават право на собствениците им да участват в друга томбола за голямата награда - девствени момичета.

В същото време, сборище в града организира и седмични бинго вечери, където педофили играят за правото да злоупотребяват с непълнолетни момичета, твърди британската организация Менинаданса.

Организацията, която работи с жертви на сексуална експлоатация в региона, заяви, че тези извратени игри се случват "посред бял ден" и със знанието на много хора, включително и полицията.

Местният адвокат Майкъл Фариас, който е разследвал томболите, заявява пред британския ежедневник, че съревнованията са толкова добре известни, че мъжете идват от околните градове в региона, за да участват.

"В томболата се разиграват момичета на различна възраст - между 11 и 17 години", разказва адвокатът. Когато бъде намерено девствено момиче, цената на билетите скача значително. Жребият, в който се разбира, кой билет печели момичето е голямо събитие и се очаква с нетърпение от мъжете.

"Организаторите натрупаха много пари от злоупотреби с момичета, които се смята, че не са имали избор да участват."

"В много бедни селски райони в Бразилия, особено тези край големите магистрали, където проституцията е вкоренена в местната култура, сексуалната експлоатация на деца се превърна в правило, а не изключение", обяснява Фариас.

"Семейства редовно настояват техните малки дъщери да проституират, а мъжете търсят услугите на момичетата на възраст от 10 и 11 години без задръжки и скрупули."

Шокиращите твърдения ще наложат по-голям натиск върху Бразилия да защити децата и да ограничи броя на детската проституция до предстоящите Олимпийски игри в Рио де Жанейро догодина.

Благотворителни организации за защита на децата твърдят, че има висок ръст на проституцията и трафика от непълнолетни, заради събитието, от което се очаква латиноамериканската държава да бъде посетена от над 6,5 милиона чужденци.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    2 0 Отговор
    мале
    там ако сваляш 40 годишна
    за некрофил ли те смятат?

    Коментиран от #4

  • 2 Дядо поп

    2 0 Отговор
    У нас м....лите си пердашат малолетни и без томбола,
    и цялата държава го знае и си траят,сами си правете сметка
    какво извратено общество сме.

    Коментиран от #7

  • 3 Гост

    3 0 Отговор
    Циганска работа!
  • 4 Джон Смит

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ддд":

    Зависи ти на колко години си!
  • 5 развитие

    1 0 Отговор
    Хаирлия да е. Тази година в Бразилия, догодина и у нас. Ние лошия пример лесно го следваме ...
  • 6 тошибиян

    1 3 Отговор
    зна4и ако 12 годишна я изнасили 30 годишен е педофил а а ко я опъне 14 годишен какъв се води?интимен приятел ли е?
  • 7 benji

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо поп":

    Защо говориш така?
    При нас 11 годишна черноглава става майка, а държавата и дава детски докато тя получава все още за самата себе си.
    Ние пък траем по 3 дни сватби на самотните майки.
  • 8 Дънди

    0 0 Отговор
    Защо не дойдат да разследват и у нас как циганите пускат децата си да проституират! Къде е БХК и Амнести интернешънъл? Защо се мълчи по тези въпроси у нас? Що за лицемерие А?