6 Октомври, 2015 15:13 1 643 5

Откриха труп на пътя за ”Копитото” на Витоша

  • откриха-
  • труп-
  • пътя-
  • копитото-
  • витоша

Установена е самоличността на загиналия

Столични криминалисти разследват обстоятелствата около смъртта на мъж, съобщиха от СДВР.

Днес, минути преди 9 часа, в Шесто РУ постъпил сигнал за открито тялото на възрастен човек в района на Витоша, по пътя за „Копитото“. Незабавно на място са изпратени полицейски и медицински екипи. Констатирана е смъртта на мъжа, установена е самоличността му – 63-годишен столичани. На място се извършва оглед.

По непотвърдена информация трупът е открит от случайно преминаващи туристи, които подали сигнал в полицията. Не е ясно дали става въпрос за нещастен случай или мъжът е блъснат от автомобил, чийто шофьор е избягал.

Има версия мъжът да е убит при гонка и дрифтове снощи, съобщи bTV. В пясъка на банкета ясно се виждат следи от гуми. Край тялото са открити части от счупен фар. По пътя към София обаче има охранителни камери и е вероятно колата на извършителя да е заснета.

Позовавайки се на близки до разследването обаче БНР съобщават, че загиналият не е жертва на незаконна гонка. Версията е, че той е бил турист, който е вървял по шосето и най-вероятно шофьорът на колата не го е видял.

Продължава работата по изясняване на всички факти и обстоятелства, довели до трагичния случай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qwerty

    0 0 Отговор
    намерете ги тия болкуци и ги осъдете на затвор
  • 2 WarInside

    0 0 Отговор
    Мотаят се разни старци в тъмното без светоотразители и после шофиорите виновни.Сами като не се пазят кой да ги пази ?

    Коментиран от #3

  • 3 Старшина Тупаник

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "WarInside":

    А ти какво правиш по-нощите на витоша тръгнал си да пиеш да се друсаш да крадеш или да мандръсваш някоя мургава магистралка там?

    Коментиран от #4

  • 4 тошибиян

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Старшина Тупаник":

    там има хижи и хотели не е нейби4айно да се ходи там..все пак това е път шосе за коли а стареца да е мислил 4е може някой да не го види

    Коментиран от #5

  • 5 Старшина Тупаник

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "тошибиян":

    Има има и други неща там но всичките са на мутрите и нормален човек няма да се разкарва със кола нощно време на витоша а човека е бил планинар-турист закъснял и по-тъмно се прибирал сега във 19-19.30 е тъмно и пияните и нарко-шмъркалките са го сгазили за кеф защото карат бързо из тясното планинско платно пълно със завои там...