Last news in Fakti

13 Ноември, 2015 10:14 649 0

Разследват незаконно държане на над 4 кг хашиш

  • разследват-
  • незаконно-
  • държане-
  • хашиш

Разпитват се свидетели и ще бъдат назначени експертизи

Под надзора на Районна прокуратура-Стара Загора е започнато разследване по досъдебно производство срещу неизвестен извършител за незаконно държане на наркотични вещества, съобщиха от прокуратурата.

На 12 ноември 2015г. в кв. Лозенец  в гр.Стара Загора от служители на Второ РУП- Стара Загора е извършено претърсване в жилище- къща и прилежащото й дворно място, обитавани от 40-годишна жена от гр. Стара Загора.

При претърсването в жилището и дворното място са били намерени и иззети около 4 килограма и 300 грама наркотични вещества, които след направен полеви наркотест са реагирали на хашиш.

Под ръководството на Районна прокуратура-Стара Загора е извършено претърсване на къщата и дворното място и личен обиск на обитателката им. Разпитват се свидетели и ще бъдат назначени експертизи.

Предстои извършване на процесуално-следствени действия по установяване на конкретния извършител на престъплението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА