Last news in Fakti

15 Ноември, 2015 13:02 1 756 2

Полицията установи близо 300 незаконно пребиваващи

  • бежанци-
  • мвр-
  • незаконно пребиваващи-
  • операция

Установени са 280 незаконно пребиваващи чужденци. В хода на полицейските действия, провеждани съвместно със служители на ДАНС, към 11 часа проверените обекти са 620, 7114 са проверените лица, 3231 - превозните средства.

Установени са 280 незаконно пребиваващи чужденци. Задържани са 10 души, обявени за общодържавно издирване, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Установени са 11 съпричастни към каналджийска дейност. С мерки за неотклонение задържане за 24 часа са 287 лица. Съставени са 135 акта за установени административни нарушения. Издадени са 38 предупредителни протокола по чл. 65 от ЗМВР, образувани са 8 наказателни производства.

По нареждане на главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов , от тази нощ в няколко области в страната се проведе специализирана полицейска операция срещу незаконната миграция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Коста

    0 0 Отговор
    Установени 280, 11 каналджии, задържани 10?
  • 2 Чукча

    0 0 Отговор
    Какви незаконно пребиваващи,каква е тая игра на думи,кажете го в прав текст та и простия ББ да го разбере. Да не би да са минали през КПП-тата. Това са гранични нарушители и по закон трябва да се наказват. А не да се спукват да им угаждат. Пълзят като въшки из цялата страна,бият се,колят се,полицията ги разтърва-ужас. Като толкова ги иска баба Меркел,нека си ги товари директно от местата с бойни действия и да си ги кара в Германия.За тях у нас няма място,не ни стигат нашите проблеми ами сега и техните ни карат да решаваме.Аман от продажни политици.