Last news in Fakti

15 Ноември, 2015 09:24 1 467 2

Специализирана операция на МВР срещу незаконната миграция

  • полиция-
  • операция-
  • миграция-
  • бежанци

Полицейските действия се осъществят съвместно с ДАНС

По нареждане на главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов , от тази нощ в няколко области в страната се провежда специализирана полицейска операция срещу незаконната миграция. Полицейски действия за установяване и задържане на незаконно пребиваващи чужденци и на съпричастни към каналджийска дейност се осъществяват на територията на СДВР и ОДМВР- Бургас, Ямбол, Хасково, Пазарджик, София, Враца, Монтана и Видин, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Досега са проверени 248 обекта, 5173 лица и 2354 превозни средства. Установени са 135 незаконно пребиваващи чужденци. Задържани са 9 д., обявени за общодържавно издирване.

Установени са 8 съпричастни към каналджийска дейност. С мерки за неотклонение „задържане за 24 часа“ са 130 лица. Съставени са 113 акта за установени административни нарушения.

Издадени са 17 предупредителни протокола по чл. 65 от ЗМВР. Образувани са 6 досъдебни производства.

Съвместните действия на служителите на ОДМВР, регионалните дирекции „Гранична полиция“ и ДАНС продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пича

    0 0 Отговор
    браво и сте наложили наказания за не работещи чистачки на група терористи- СМЕШНИЦИИИИИИИИИИИИ
  • 2 abv

    0 0 Отговор
    праъст в очите на обществото.Всеки ден съобщават за задържана група и то във вътрашността на страната.Сетила се мара да се побара.