Last news in Fakti

17 Ноември, 2015 18:04 1 046 1

Задържан е служител в община Петрич за подкуп

  • задържан-
  • служител-
  • община петрич-
  • подкуп

Ареста е станал под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура гр.Благоевград

На 16.11.2015 г. е постъпил сигнал от Г.Г. за това, че длъжностно лице от Община Петрич иска подкуп в размер на 3 000 лв., за да му бъде издаден документ – удостоверение за търпимост. По този повод и на същата дата Окръжна прокуратура Благоевград е образувала досъдебно производство срещу неизвестен извършител за престъпление по чл.301 Наказателния кодекс.

Днес между служител в отдел „АСК” на Община Петрич и Г.Г. е проведена среща в близост до сградата на общината, на която Г.Г. предал на служителя исканата сума. При извършения обиск в служителя Д. М. е намерена и иззета сумата от 3 000 лв.

Предстои повдигане на обвинение по отношение на Д. М. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    човещинка