Last news in Fakti

20 Ноември, 2015 15:18 1 685 1

Повдигнаха обвинения срещу четиримата от ИААА

  • автомобилна администрация-
  • повдигнаха-
  • обвинения-
  • четиримата-
  • даа

Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняеми Даниел Х., Вихър В., Константин В. и Димитър М., за това, че в гр.Свиленград в качеството си на длъжностни лица - служители на Областен отдел „Автомобилна администрация“ – Хасково, са поискали и приели дар, който не им се следва, за да не извършат действие по служба, съобщиха от прокуратурата.

С постановление на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Хасково четиримата са задържани за 72 часа в ареста.

На 18 ноември 2015 г. от служители на МВР и ДАНС, под ръководството на Окръжна прокуратура  - Хасково, е проведена специализирана полицейска операция.

В резултат на извършените действия по разследването претърсване, обиск и изземване по отношение на лицата, в служебните и личните им автомобили и домовете им, са събрани доказателства за извършени престъпления.

По време на операцията са иззети значителни суми в лева и чуждестранна валута, благородни метали и документи. Разпитани са пред съдия свидетели, които потвърждават искане и получаване на подкуп от длъжностните лица.

Производството е образувано въз основа на данни, съдържащи се в справка на Териториална дирекция „Национална сигурност“ – Хасково, образувана по сигнали за извършвана корупционна дейност от служители от Областен отдел „Автомобилна администрация“-Хасково.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 todor

    0 0 Отговор
    Така е господа от ДАИ като оставяте абитата да ви купуват с дребни пари Следващите ще са граничните