Last news in Fakti

29 Декември, 2015 14:48 1 758 0

Заловиха 119 нелегални мигранти

  • заловиха-
  • нелегални-
  • мигранти

Те са открити в камион, който е пътувал към София

Заловиха 119 нелегални мигранти - 1

119 нелегални мигранти на пътя между пазарджишките села Лесичево и Калугерово са задържани от полицията, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик.

Те са открити в камион, който е пътувал към София. В групата има мъже, жени и деца.

Сигнал за група граждани, слизащи от камион, е получен днес около 11 ч. на спешния телефон в полицията в Пазарджик. Към мястото са насочени екипи на участъка в село Лесичово, автопатрули и група "Миграция". Екипите са открили чуждите граждани в гориста местност между двете села.

Камионът е управляван от 55-годишен македонски гражданин. Той е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА