Last news in Fakti

15 Януари, 2016 10:53 19 332 26

Пребиха момчета погрешка, полицаите се здрависаха с биячите

  • пребиха-
  • момчета-
  • погрешка-
  • полицаите-
  • здрависаха-
  • биячите

Час и половина бандити ни биха с крик и бухалка, а полицията арестува нас, заяви едно от момчетата

Пребиха момчета погрешка, полицаите се здрависаха с биячите - 1
Снимка: bTV

Две момчета бяха заплашени с пистолет и пребити, тъй като ги помислили за крадци. Един от пострадалите - Стефан Димитров, застана заедно с майка си Мария Ценова пред камерите на bTV, за да разкаже за случилото се.

„Докато чакахме на светофар, ни нападнаха въоръжени мъже, след което колата ми беше потрошена, нарязаха ми гумите. Биха ни без абсолютно никаква причина. Излизаме от селото, вкарват ни в пряка и започват да ни бият“, разказа Стефан. Полицията дойде и се ръкува с тях, а на нас не ни обърна никакво внимание, заяви момчето. Вместо да изяснят случая, полицаи от столичното Пето РПУ директно арестували студентите.

Инцидентът става около 23 часа, причината – в селото се извършвали много обири, а колата на Стефан се оказва със същия цвят като колата на крадци, които обрали един от биячите. „Имам следи по краката, имам психическа травма. Биха ни с крик, бухалка, нож. Побоят беше час и половина“, разказва Стефан. По думите му биячите дори извадили пистолет.

Момчетата не се възпротивили, а напротив – опитвали се през цялото време да разберат защо се случва всичко това.

„След което идват полицаите, здрависват се с тези хора. Не се правят тестове за алкохол, за наркотици, на нас въобще не се обръща грам внимание. Ръцете на приятеля ми са в кръв. Заплашен съм, ако не се кача по собствено желание в патрулката, че ще ми бъдат поставени белезници“, казва още Стефан.

„Отидохме в районното и останахме за 15 часа в ареста. Казаха ни, че ако се обадим по телефона, ще ни сложат белезници“, каза още момчето.

Хората, които са ги били, също дошли в полицията, с кръв по ръцете от побоя над момчетата, вонящи на алкохол, но никой не ги е пипнал. Дори полицаите ги питали дали всичко с тях е наред. А на ранените момчета нямало кой да окаже помощ.  

Обвиниха ни в някакви кражби, нямаме идея за какво, посочи Димитров. "Не обвинявам цялото Пето РПУ, там има хора и които си вършат работата", посочи още Стефан Димитров.

Биячите се оказват рецидивисти в пробация. Колата на Стефан остава заключена на мястото на инцидента.

От МВР обяснили пред bTV, че в момента тече проверка. Майката на Стефан - Мария, е категорична, че ще водят дела. Не може да излезеш на улицата и да те пребият, едно извинявай никой не ти казва дори, коментира още тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ssяяя

    2 0 Отговор
    булгаристан....няма да се оправим, никога.....
  • 2 Тинки Уинки

    3 0 Отговор
    Винаги монетата има две страни! И за да се стигне до това, явно и преди е имало разпалване и конфликти. Но някой крие нещо. Докато не се разясни цялата история, до най-малката подробност, никой не може да вземе страна!
  • 3 123455

    0 0 Отговор
    Да не си българин в България и да нямаш нищо е най добре.
    Това е само един от многото случаи на тормоз над българи.
    Този начин на управление,чрез подтискане на мнозинството,защото са православни християни и за да угодиш на бившите ни врагове,които още воюват с нас ще доведе неминуемо до избухване на българския етнос.
    Гласуваш за един,управлявате друг,а играчите 25 години остават същите и се подписват на едни и същи ведомости.
    Опитите да се заграбват български територии продължават вече повече от 600 години и това все някога трябва да спре.
  • 4 Петър

    5 0 Отговор
    Аз съм прост българин,но и аз знам ,че никой няма право на саморазправа.Ако побойниците не са били арестувани при пристигане на полицията ,то полицайте са за ареста и то веднага .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 adolf

    1 0 Отговор
    До 2-3 дена ще излезе цялата истина....
  • 7 Горския

    2 0 Отговор
    Нищо чудно биячите да са полицаи....
    И най-вероятно е така.

    На такива - залп ниско долу в корема, желателно от ловна пушка с дребни сачми, да са живи, но да им извадят половината карантии, и цел живот да .ерат и пикаят в пластмасови торбички !

    2 год. условно и аре....а к.....тата цел живот ще те помнят !

    :-

    Коментиран от #18

  • 8 неутрален

    2 1 Отговор
    Съдете ги оспожо и давайте гласност чрез медиите, защото правителството на Тиквока всичко потулва и изопачава. "Великата" министърка строго ни предупреди, че ако се говори срещу МВР, застрашаваме Националната сигурност, а Тиквока ни предупреди, че ако се свали правителството, няма да позволи да се състави ново, т.е. това, което направи и плаща на "умните и красиви" според Чехльо срещу правителството на Орешарски отново ще го приложи. Трябва да се сложи край на самозабравилите се гербери.

    Коментиран от #16

  • 9 БРОДЯГАТА

    0 0 Отговор
    КАЗВАШ КАРАНТИЯТА НА ГИВГИР
  • 10 отличник

    3 0 Отговор
    е па СТИГА ВЕЧЕ
  • 11 reks1

    3 0 Отговор
    Какво друго може да очаквате от РОДНАТА ПОЛИЦИЯ! Пълни ОЛ......НИ!!( не всички има и свестни хора там!!) Всичко това трябва да се промени! Сега поне имате този шанс с РЕФЕРЕНДУМА НА СЛАВИ
  • 12 Чушката

    1 0 Отговор
    Няма значение, те са преминали границата и са го убили!Сега трябва да си понесат отговорността!В Америка за това нещо , ще отидат веднага на електрическия стол.Хайде да видим какво , ще е нашето правосъдие.
  • 13 иван

    0 0 Отговор
    Е така е за съжаление вътрешните министри искат да се отърват от старите неблагонадежни кадри и да назначават верни хора независимо дали стават за тази работа

    Коментиран от #15

  • 14 Мемфис

    3 0 Отговор
    Крайно време е хората да започнат да съдят МВР!
    Там е гнездото на престъпниците!
  • 15 FR V

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "иван":

    Ако сменят министъра, милиционерите по-умни и по-работливи ли ще станат?!Според теб кога нашите ченгета са ставали за работа ?!

    Коментиран от #20, #23, #24

  • 16 дики

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "неутрален":

    оооо червен трол , при луканов,виденов,станишев,доган,пеевски - България цъфтеше и беше рай , нямаше бандити,мутри и убийци.....на хората им писна от такива като тебе и гологлавия - храненик на турската бтв...
  • 17 РАЗОЧАРОВАН

    0 0 Отговор
    Иване разочарован съм от наглоста и олраванието на МВР че министерството разполаголо достатъчно с полицаи на терен.З а какво изразходва отпуснатия и милиард от бюджета на данъко платеца.Хората искат сигурност не ги интересува колко са полицаите това е неен проблем и на професионалното ръководство което планира организира и отговаря за сигурноста на хората Но не само на депутатите и такива като Местан.
  • 18 голяма гад

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Горския":

    Горски ли си, полски ли си, сигурно си слушал старите хора какво казват : Каквото пожелаваш, това ти идва на главата..... Та думите ми бяха за съчмите.......
  • 19 тикви

    0 0 Отговор
    ОТ 70 ГОДИНИ НА ВЛАСТ СА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КРАДЦИ СЕТА ПРЕИМЕНУВАНИ НА ГЕРБ
    ТОВА Е ГЛАВНАТА ПРИЧИНА
  • 20 555

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "FR V":

    Не министъра а МИНИСТЪРКАТА и не може кокошката да се прави и върши работа на петела.Това не е игра...Много станаха жертвите...
  • 21 Хинов

    0 0 Отговор
    тази история да не би да е с политически подтекст ??
  • 22 христо христов

    0 0 Отговор
    да е чувал някой за дисциплина....на герб тя не е нужна.....а необходима.....единствено и само дисциплина....не е сложно......в противен случай нямате работа във власта.....
  • 23 честно

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "FR V":

    Ставаха ама преди 1990г.Имаше щатни биячи които трошаха ребра на такива бандити и глави на Диверсанти като FRV
  • 24 честно

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "FR V":

    Ставаха ама до 1990г. Имаше щатни биячи трошащи ребра на първа среща с такива хулигани и глави на диверсанти като FRV
  • 25 г н Иванов

    0 0 Отговор
    До къде я докарахме.Има ли в тази държава институции или всичко е подвластно на организираната престъпност?
  • 26 мвт58

    0 0 Отговор
    Преди седмица се върнахме от Беларус бяхме на гости при наши роднини ей такива идиотщини там са невъзможни причината е проста пак избраха батька Лукашенко а при него има ред дисциплина и строги правила пък нека казват че бил диктатор аз не усетих такова нещо Навсякъде чисто няма бездомни клошари и най вече м....ли‼И за какво ни е тсзи скапана демокрация⁉