15 Януари, 2016 21:46 3 212 3

Задържаха двама криминално проявени, пребили момчета погрешка

  • погрешка-
  • двама-
  • криминално проявени-
  • пребили-
  • момчета

Те са задържани за причинена телесна повреда по хулигански подбуди

Задържаха двама криминално проявени, пребили момчета погрешка - 1

След проведени процесуално-следствени действия на криминалисти от Пето РУ са задържани за 24 часа двама криминално проявени мъже на 35 г. и 37 г. от Долни Богров, съобщиха от МВР. По първоначални данни те са причинили телесна повреда по хулигански подбуди.

На 10 януари 23-годишен мъж заявил в Пето РУ, че двама непознати са го нападнали и са нанесли побой над него и негов приятел в района на Долни Богров.

След доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура на 35-годишният било повдигнато обвинение и наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 500лв.

Факти.бг припомня, че две момчета бяха заплашени с пистолет и пребити, тъй като ги помислили за крадци. Един от пострадалите - Стефан Димитров, застана заедно с майка си Мария Ценова пред камерите на bTV, за да разкаже за случилото се.

„Докато чакахме на светофар, ни нападнаха въоръжени мъже, след което колата ми беше потрошена, нарязаха ми гумите. Биха ни без абсолютно никаква причина. Излизаме от селото, вкарват ни в пряка и започват да ни бият“, разказа Стефан. Полицията дойде и се ръкува с тях, а на нас не ни обърна никакво внимание, заяви момчето. Вместо да изяснят случая, полицаи от столичното Пето РПУ директно арестували студентите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    1 0 Отговор
    А полицаите които се здрависат с побойниците и не оказват съдействие на пострадалите кой ще задържи...Това МВР е голяма порнография с проститутско управление...

    Коментиран от #2

  • 2 mediator37

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "555":

    Недей да говориш така! Полицаите се утрепват от работа и толкова много се изтощават, че на 44 години ги пенсионират със 740лв. пенсия и 20 заплати накуп, което не било привилегия, да не си помислиш, а било справедлива, но недостатъчна компенсация за непосилния им труд. Разни забавни и леки професии, като тази на миньорите дето само руда копаят под земята, или на монтажниците, дето само строят и нищо друго не правят, не ми ги сравнявай с тежкия труд на полицая.
  • 3 честно

    0 0 Отговор
    Късмет че не са ги утепали